Home / CINEWISH, hoe werkt het?

CINEWISH, hoe werkt het?

CINEWISH maakt uw wensen waar!

CINEWISH is een cine-club, exclusief voor de leden die op de CINEVOX wishlists ingeschreven zijn. Zij krijgen toegang tot een hele reeks evenementen uit de Belgische filmwereld en talrijke cadeau’s.

 

Hoe lid worden?

Wel, dat is heel gemakkelijk: bij uw eerste inschrijving op een WISHLIST zal u gevraagd worden een account aan te maken met uw emailadres en een paswoord.

Eenmaal ingeschreven kan u kiezen om deel te nemen aan één van de op de CINEWISHES vermelde evenementen. U krijgt meteen te zien hoe groot de kans is dat u een toegangsticket in de wacht zal slepen!

Iedereen maakt kans om een uniek evenement bij te wonen of een exclusief cadeau te winnen (dvds, goodies, enz.) in functie van de WISHLIST waarop hij/zij is ingeschreven.

 

Opgelet, alleen de meest gepassioneerde filmfans kunnen hieraan deelnemen!

Om ons ervan te verzekeren dat u gemotiveerd bent, wordt u vriendelijk gevraagd bij elke bevestigde CINEWISH 1 EURO te betalen.

Dit symbolisch bedrag wordt u uiteraard enkel gevraagd indien uw CINEWISH u werd toegekend (1 EURO per deelname/cadeau). Met andere woorden, indien uw wens op de wachtlijst niet werd toegekend, betaalt u niets!

 

Alle winst gaat naar Cinematek!

De reden waarom we 1 EURO vragen per CINEWISH, is om een stortvloed aan inschrijvingen te vermijden. Alleen de meest gepassionneerden kunnen aan de CINEWISHES deelnemen. Maar er is meer: alle winst gaat jaarlijks integraal naar de Koninklijke Cinematheek (Cinematek), ter ondersteuning van haar projecten, zoals onder meer het bewaren van de filmcollectie en restaureren van filmrollen.

Aan het beschermen, bewaren en restaureren van ons cinematografisch erfgoed hangt immers een prijskaartje… en die zware kosten kunnen de subsidies helaas niet alleen dragen! Cinematek werkt voornamelijk met giften. Dus door CINEWISHES te formuleren steunt u ook ons Belgisch filmerfgoed… precies waar CINEVOX voor staat!

 

 

Meer over Cinematek