CINEWISH, hoe werkt het?

Cinewish doet je wildste (cinema)dromen uitkomen!

Cinewish is voor iedereen die houdt van Belgische cinema en niet vies is van een exclusief evenement of een fantastisch cadeau. Cinewish biedt werkelijk élke bioscoopfan kansen om volop te genieten van onze Belgische cinema.

Zo’n Cinewish, hoe werkt dat in de praktijk?

Wel, alles begint met je profiel. Om je kandidaat te stellen voor je eerste Cinewish moet je een profiel aanmaken. Op die manier word je lid van een cool clubje cinemaliefhebbers en maak je kans op toegang tot exclusieve events, fijne cadeaus en veel meer.

Oh, en lid worden is supergemakkelijk: schrijf je gewoon in voor één van de actieve Cinewishes en geef daarbij je mailadres en een wachtwoord op. That’s it. Eenmaal ingeschreven kan je je makkelijk kandidaat stellen voor meerdere Cinewishes. Leuke extra: je ziet bij elke Cinewish meteen hoeveel kans je hebt om die Wish effectief in de wacht te slepen.

 

Maar opgelet: Cinewish is niet helemaal gratis.

Nee, geen zorg, we gaan je geen fortuinen aanrekenen, we vragen gewoon per bevestigde Cinewish een bijdrage van 1 (lees: één) euro, en da’s dan nog niet eens voor onszelf. Je betaalt dus enkel als je wens ook effectief uitkomt. Niks te verliezen dus!

 

Eén euro voor een héél goed doel.

Cinewish is voor échte filmfans, en filmfans steunen de Belgische cinemawereld en dan zeker ook de Cinematek. Cinematek, de Koninklijke Cinematheek, is de enige ontvanger van jouw euro. En die euro zal worden gebruikt om alle Cinematek projecten te ondersteunen: bewaren van de huidige collectie, aquisitie van nieuw materiaal en restaureren van filmrollen. Want dat kost allemaal een hoop geld en met subsidies alleen lukt het niet om ons kostbare cinema-erfgoed te beschermen. Wij van Cinevox zijn u dus nu al uiterst dankbaar!

 

 

Meer over Cinematek