Home / Nieuws / Varia / Hoera! Er is een nieuw verdeelhuis geboren : ‘Bedazzle!’

Hoera! Er is een nieuw verdeelhuis geboren : ‘Bedazzle!’

Vlaanderen is een filmverdeler rijker. ‘Bedazzle’ werd recent boven de doopvont gehouden om een lacune op te vullen in het Vlaams filmlandschap. Kleine of ongewone arthouse films hebben het namelijk steeds moeilijker om een geschikte verdeler te vinden.

Daarom willen Christoph Foque (zaakvoerder Bedazzle) en productiehuizen zoals Minds Meet, Menuetto, Bo Films en IntiFilms hun passie voor cinema en jarenlange ervaring in de filmwereld inzetten om zulke films toch tot bij hun doelpubliek te brengen door middel van creatieve en originele campagnes. Bedazzle gelooft in de magie van cinema als gemeenschappelijke ervaring en wil verwonderen met verrassende films met een hoek af.

En hoe beter te starten dan met ‘Charlie en Hannah gaan uit’? De debuutfilm van Bert Scholiers is een sprankelende, surreële film zoals we nog nooit eerder zagen in de Belgische cinema. Een absurde komedie over uitgaan en relaties, met een vleugje Woody Allen, Noah Baumbach en Wes Anderson, die al fel werd gesmaakt tijdens de slotvertoning op het afgelopen Film Fest Gent.

‘Charlie en Hannah gaan uit’ zal vanaf 14/02 (als ideaal antigif voor een suikerzoete Valentijn) te zien zijn in de zalen.

Komende releases worden in de loop van de volgende maanden bekendgemaakt.

Bekijk ook

‘Blueberry Hill’, ‘C’est Arrivé près de Chez Vous’, Michaël Pas….

Deze zomer willen we de mensen vragen wat hun favoriete Belgische films zijn en hun …