Internationale spionagefilm ‘The Spy’ zoekt 800 figuranten.

‘The Spy’, een co-productie tussen Noorwegen, Zweden en België (Scope Pictures), vertelt het waargebeurd verhaal van Sonja Wigert, één van de beroemdste Noorse actrices die dienst nam als spion voor de Zweedse inlichtingendienst tijdens de 2de Wereldoorlog. De film speelt zich af in Stockholm in 1941. De regie is in handen van de Zweed Jens Jonssen en in de cast vinden we naast de Belgische topacteur Jérémie Renier (‘L’Amant Double’, ‘La Fille Inconnue’, ‘Saint-Laurent’, ‘Cloclo’, ‘Potiche’,...) andere internationaal gerenommeerde acteurs als  Ingrid Bolso Berdal (serie ‘Westworld’, ‘Hercules’,…), Til Schweiger (‘Inglorious Bastards’, ‘Atomic Blonde’, tv-reeks ‘Tatort’,…) en Stellan Skarsgard (‘Borg McEnroe’, ‘Nymphomaniac’, ‘Thor’, ‘The Avengers’,…).

De opnames vinden plaats op verschillende locaties in België tussen 30 april en 15 juni 2018XtraZ, het castingbureau gespecialiseerd in figuratie en edelfiguratie, is daarvoor op zoek naar een 800-tal figuranten (m/v, 16-75 jaar). Er zijn mensen nodig om rolletjes te vertolken als  burgers, soldaten, SS’ers, klanten jazzclub, hotel & café, diplomaten, theaterpubliek, gasten, en leden van een filmcrew.

 Meer informatie omtrent de restricties, draaidagen, vergoedingen, kostuumpas, hoe zich in te schrijven, enz.., vind je op http://www.xtraz.be/gezocht

Meer informatie over het castingbureau op www.xtraz.be

 

Bekijk ook

Vacatures bij Brightfish!

Brightfish is op zoek naar een ervaren Internal Sales Coordinator en een National Sales Manager. …