Interviews over F*** you very, very much!

Vanaf maandag 7 februari kan je op Play 4 kijken naar F*** you very, very much.

F*** you very, very much is een herkenbare, averechtse en prettig gestoorde reeks over jezelf vinden in het tragische tijdperk van Tinder en tofu. In de hoofdrollen zie je de boezemvriendinnen (ook in het echte leven) Frances Lefebure, Evelien Bosmans en Daphne Wellens.

Na zijn speels filmdebuut Charlie en Hannah gaan uit, schetst Bert Scholiers opnieuw een portret van de drie, maar deze keer voor het kleine scherm. De reeks volgt het onstuimige stadsleven van hippe dertigers; een bestaan gevuld met familie, flirten, drank en drama. F*** you very, very much werd geschreven door Scholiers, die samen met Jonas Govaerts (Welp) de tiendelige serie regisseerde. Malin-Sarah Gozin (Tabula Rasa) was executive producer van dienst. F*** you very, very much is een productie van Caviar.

De reeks is genomineerd voor 12 Ensors, waaronder die voor Beste Serie. 12 maart komen we te weten welke daarvan kunnen verzilverd worden.

Naast de hoofdcast is er ook nog een bont arsenaal aan bijrollen en originale cameo’s. Geen chaos zonder love interests en die rollen worden vertolkt door acteurs Jonas Geirnaert, Boris Van Severen, Patrick Vervueren, Ramy Moharam Fouad en Titus De Voogdt. Ook Violet Braeckman en Jennifer Heylen verschijnen in de reeks. Verder zien we ook Arne Sierens, Els Olaerts, Katelijne Verbeke, Tiny Bertels, Sofie Decleir, Ruth Becquaert, Peter de Graef, Gene Bervoets en Damiaan De Schrijver als de bezorgde en iets minder bezorgde oudere volwassenen rond hen.

In één foute, uit de hand gelopen wilde nacht gooit An (Frances Lefebure) haar hele leven overhoop. Ze ruilt haar shitty job en zeven jaar relatie in voor een zorgeloos bestaan vol schaamteloze eerlijkheid, rekenend op de logeerbedden van haar twee beste vriendinnen: Flo en Violet. De schuchtere Flo (Evelien Bosmans), een briljante actrice voor de spiegel maar helaas niet voor de camera, worstelt met een leeg bed en een kale bankrekening. Ondertussen tracht de kersvers verloofde Violet (Daphne Wellens) met veel flair een carrière, een affaire en een alcoholprobleem te combineren. Het leven van de drie dertigers ontspoort in een krankzinnig jaar vol vrolijke chaos.

F*** You Very, Very Much is vanaf maandag 7 februari te zien om 21u30 op Play4 en GoPlay. De reeks staat sinds augustus ook integraal op Streamz.

Bekijk ook

Dit zijn de winnaars van de competities van FFO23!

Tijdens de vijftiende editie van Filmfestival Oostende werden naar jaarlijkse gewoonte de winnaars binnen elke …