Home / Nieuws / Binnenkort / Het is officieel : Adil en Bilall regisseren ‘Bad Boys for Life’

Het is officieel : Adil en Bilall regisseren ‘Bad Boys for Life’

Deze stond al lang op hun verlanglijstje. En onlangs nog vertelden ze dat ze geskypet hadden met Will Smith.  En ook producer Jerry Bruckheimer stak zijn sympathie voor de jongens nooit onder stoelen of banken. Maar nu is het dus officieel, zo meldt de ‘Deadline’, de goed geïnformeerde Amerikaanse Hollywood-website die graag met zo’n ‘breaking news’ uitpakt : ‘Looks like Bad Boys are back in town and the Boys from Belgium will bring them to the screen’. En naast Will Smith zal uiteraard die andere ster van de franchise, Martin Lawrence, er weer bij zijn. 

‘Bad Boys 2’ kwam in 2003 in de zalen, een vervolg op de originele film uit 1995, en bracht 273 miljoen dollar op, nadat de eerste 141 miljoen in het laatje had gebracht. Deadline herinnert eraan dat Adil en Bilall met ‘Black’ al een sensatie waren in Toronto.  Maar dat het nieuws nu valt, zal ook alles te maken hebben met het succes van ‘Patser’, dat bewijst dat ‘Black’ geen toevalstreffer was.  Het toonaangevende filmvakblad Variety plaatste  Adil en Bilall onlangs ook nog in het lijstje met ’10 directors to watch’. In Deadline wordt er ook verwezen naar het verbijsterend goeie werk dat ze deden met de pilootaflevering van de serie ‘Snowfall’ en de daarop volgende eerste episode.  En dat ze ook nog altijd gekoppeld worden aan ‘Beverly Hills Cop 4’, een project dat momenteel nog minder ver staat dan ‘Bad Boys 3’ of zoals de film dus zal heten : ‘Bad Boys for Life’.  Het script dat klaar ligt is geschreven door ene Chris Bremner  voor wie dit ook zijn eerste wapenfeit wordt in Hollywood. De opnamen zouden in augustus al van start gaan. En trouwens, ook ‘Beverly Hills Cop 4’ is een project van Jerry Bruckheimer. De jongens liggen bij de beroemde producent blijkbaar in de bovenste schuif.

Zie ook : 

‘Patser’ gaat helemaal door het dak

Bekijk ook

Vlaamse acteurs aan de zijde van Jérémie Renier op Frans filmfestival!

Zaterdag 29 augustus wordt tijdens het Festival du Film Francophone d’Angoulême de nieuwe film van Stephan Streker in competitie vertoond. …