Dit is de trailer van ‘FC De Kampioenen 3 : Forever’

DDT is “back in business” en slaagt er op sluwe wijze in om eigenaar te worden van FC De Kampioenen. Boma wordt meteen buitenspel gezet en onze Kampioenen worden vervangen door een nieuw team van jonge, getalenteerde spelers.

De Kampioenen zitten in zak en as en willen kost wat kost hun ploeg terug in handen krijgen maar dat kan alleen als ze ervoor voetballen: wie wint mag zijn ploeg “FC De Kampioenen” blijven noemen.

Ze beseffen dat ze kansloos zijn tegen het team van DDT en beslissen om versterking te gaan zoeken in Babacouta, een dorp in Afrika waar Pol lang geleden nog voor Artsen Zonder Grenzen heeft gewerkt.

Het wordt een bewogen avontuur met tal van hindernissen en een race tegen de klok.

Komen de Kampioenen tijdig met Afrikaanse topspelers naar huis en winnen ze de o zo belangrijke match die zal beslissen over hun voortbestaan?

Ontdek het vanaf 20 december in de bioscoop.

Regisseur: Jan Verheyen

Cast: Marijn De Valck, Machteld Timmermans, Danni Heylen, Tuur De Weert, An Swartenbroekx, Herman Verbruggen, Johny Voners, Loes van den Heuvel, Ann Tuts, Ben Rottiers, Jaak Van Assche, Niels De Stadsbader, Jacques Vermeire, Carry Goossens, Luk D’Heu

‘FC De Kampioenen 3 Forever’ is een productie van De Mensen en Gardner and Domm in samenwerking met één, Telenet, Het Laatste Nieuws, AG Insurance, Toerisme Zuid-Afrika en wordt verdeeld door Independent Films.

Na de première in Antwerpen op dinsdag 12 december zijn er nog premièrevoorstellingen in aanwezigheid van de cast op:

13/12: Hasselt en Genk
14/12: Brugge
15/12: Kortrijk en Roeselare
16/12: Geraardsbergen en Aalst
17/12: Antwerpen, Turnhout en Mechelen
19/12: Gent en St. Niklaas

De voorverkoop voor deze vertoningen is intussen gestart en loopt als een trein.

 

Bekijk ook

Roskam en Schoenaerts slaan opnieuw de handen in elkaar!

Regisseur Michaël R. Roskam en acteur Matthias Schoenaerts steken weer de koppen bij elkaar voor …