Jobs en stages bij Film Fest Gent!

© Jeroen Willems

Voor de 48ste editie van Film Fest Gent, van 12 t.e.m. 23 oktober 2021, zijn er nog enkele openstaande vacatures voor tijdelijke medewerkers en stages. 

– Tijdelijk contract: Verantwoordelijke Film Fest Gent Café

Film Fest Gent zoekt mensen voor coördinatie, uitbating, logistieke opvolging en kwaliteitsbewaking van het horeca concept in de Festival Hub op de parking van Kinepolis een Verantwoordelijke Film Fest Café.

 

– Betaalde stage: Vliegende Film Fest Crew

De Vliegende Film Fest Crew ondersteunt (voor en tijdens het festival) diensten zoals promotie, protocol, sponsoring, ticketing en productie bij verschillende uitvoerende taken: van flyers die nog moeten geplooid worden, het klaarzetten van materiaal in de zalen tot het begeleiden van journalisten bij interviews.

 

– Betaalde stage: Film Fest Crew op locatie

Film Fest Gent vertoont films op tal van locaties in de stad: Kinepolis, Cinema Sphinx, Studio Skoop, KASKcinema. Als lid van de Film Fest Crew zorg je ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. Je bent afwisselend locatie- en kassamedewerker en zo verantwoordelijk voor het goede verloop van de filmvertoningen. Dit is de ideale manier om tegelijk productie- én onthaalervaring op te doen binnen de evenementensector.

 

– Vrijwillige stage: Stage Press & Industry

Voor de opvolging en organisatie van het Press & Industry office, zoeken we een gemotiveerde stagiair.

 

– Vrijwillige stage: Interviewplanning gastendienst

Op zoek naar een uitdagende stage waarbij je de interviewaanvragen voor onze gasten coördineert en inplant? Stel je dan nu kandidaat voor een stage op de gastendienst.

 

vrijwilligerswerk

 

Film Fest Gent is gevestigd in Gent en steunt op een vast team van 9 medewerkers. Dichterbij het festival dikt het team aan tot 50 medewerkers en 250 vrijwilligers. FFG heeft een open, informele en op samenwerking en respect gerichte bedrijfscultuur. We denken duurzaam en geloven in de kracht van een divers team.

 

Bekijk ook

Vacatures bij Vertigo!

Het filmmagazine Vertigo is op zoek naar een freelance webredacteur en eindredacteur. Webredacteur Je bent …