Johan Heldenbergh op FFO Night!

© Bart Baevegems

19 juli vond in Oostende de eerste FFO Night plaats, met de première van Mijn vader is een saucisse

Sinds enkele weken kan je in de bioscoop gaan kijken naar de eerste Vlaamse film die in 2021 uitkwam, én de eerste voor Johan Heldenbergh sinds The Broken Circle Breakdown in 2012. Mijn vader is een saucisse van Anouk Fortunier was meteen de perfecte film om de cinema’s mee te heropenen.

Mijn vader is een saucisse speelt nog in de meeste zalen, maar niet meer voor lang… De oscargenomineerde film Quo Vadis, Aida? wordt 30 september in de zalen verwacht, de boksfilm Cool Abdoul komt 13 oktober uit.

Op 24 juli ging het eveneens oscargenomineerde The Man Who Sold His Skin in première in heel Vlaanderen en Brussel. Naar aanleiding van hun nieuwste werk brengt FFO elke maand twee acteurs/actrices samen in Studio FFO om onafgebroken te spreken over vakkennis, passie en de film van hun leven. Koen De Bouw en Johan Heldenbergh bijten de spits af. Ze hebben het over het begin van hun carrière, hun drijfveren om acteur te worden, maar ook hun pechstroken, de nieuwe producties die eraan komen en zoveel meer!

The man who sold his skin zaterdag speelt vanaf 4 augustus in de zalen.

Bekijk ook

Op de set van FOMO!

In april mochten we een bezoekje brengen op de set van FOMO, de film loopt …