Jong talent gezocht voor verfilming ‘Kartonnen Dozen’!

Voor de verfilming van Kartonnen Dozen, wordt er gezocht naar jong talent.

Voor Kartonnen Dozen, een coming-of-age langspeelfilm naar de autobiografische roman van Tom Lanoye, zijn castingbureau Le Quartier en productiehuis Minds Meet op zoek naar jong acteertalent (m/x). De regie en scenario zijn in handen van Bavo Defurne en Yves Verbraeken, bekend van het bekroonde Noordzee, Texas en Souvenir.

In Kartonnen Dozen gaat een slagerszoon op zoek naar woorden om zijn liefde te verklaren aan een kerel uit zijn klas. Voor pubers in het Vlaanderen van de jaren zeventig verloopt dat niet zonder een aantal spannende, aandoenlijk en vooral grappige drama’s.

Voor de hoofdrollen zoeken ze acteurs (m/x) (16-22 jaar)  met lef en goesting om het beste van zichzelf te geven in dit verhaal dat een ode wordt aan het knullige gevecht dat puberteit heet, diepgeworteld in de personages van Lanoyes roman.

TOM

Voor de rol van Tom zoeken we een acteur die er zeventien uitziet (maar je mag gerust ouder zijn). Tom is een boekenworm en tafelspringer die iedereen doet lachen. Hij is rebels, intelligent en kan goed met woorden om. Een grote mond die uiteindelijk ook in zijn kleine hart laat kijken.

Z.

Voor de rol van Z. zoeken we eveneens een acteur die er zeventien uitziet (maar je mag gerust ouder zijn). Om redelijk vage redenen koos Z. ooit Tom als beste vriend. Je ziet dat Z. veel sport, vooral in gymnastiek is hij heel goed. Hij is gevoelig, eerlijk en trouw, maar als het er op aankomt, bijt hij van zich af.

Aanmelden kan hier tot eind mei 2021.

Bekijk ook

Vacatures bij Animal Tank!

Animal Tank is op zoek naar lay-out artists, animatoren, background artists,… voor verschillende nieuwe films. …