Kevin Janssens over ‘Les tueurs’

Kevin Janssens vertelde ons al even over ‘Tueurs’, nog voor de opnamen van de film moesten beginnen. We wisten toen alleen dat al wat naam en faam heeft in dat andere landsgedeelte van de partij bleek.

Kevin wist natuurlijk al meer en vertelde ons toen het volgende : (klik op het thema hieronder om hem te zien en te horen)

* waarover de film gaat

* wie zijn tegenspelers zijn

Dit is de officiële synopsis van de film

De carrière van overvaller Frank Valken neemt een hoge vlucht. Met zijn bende heeft hij de Nationale Bank gekraakt. Maar net nadat Frank en zijn handlangers uit de bank zijn gevlucht, worden alle getuigen van hun roof geëxecuteerd door een moordcommando. Een van de slachtoffers is een magistraat die onderzoek voerde naar een politieke affaire. Dertig jaar na de feiten slaan de dolle moordenaars opnieuw toe. Of dat is toch wat sommigen laten uitschijnen. Nadat hij ervan wordt beschuldigd een van de moordenaars te zijn, heeft Frank geen andere keuze dan te vluchten en er alles aan te doen om zijn onschuld te bewijzen.

 

‘Tueurs, La stratégie de la tension’, naar een origineel scenario van François Troukens en Giordano Gederlini, wordt geregisseerd door Jean-François Hensgens en François Troukens, zelf een ex-overvaller en vandaag een mediafiguur.

Zie ook :

Kevin Janssens, Johan Leysen en Tibo Vandenborre in ‘Les tueurs’

Bekijk ook

Lukas Dhont naar de Oscars!!

Close van Lukas Dhont is genomineerd voor de Oscar voor Beste Internationale Speelfilm. Dat maakte …