Koen Mortier zoekt jonge acteurs voor nieuwe film!

Koen Mortier was eerder al op zoek naar een hoofdacteur voor zijn nieuwe film en zoekt nu acteurs voor enkele belangrijke bijrollen.

CA/ST Casting Studio Gent lanceerde onlangs de casting voor het nieuwste project Skunk van Koen Mortier, een langspeelfilm die in het najaar van 2021 zal gedraaid worden.

De film is gebaseerd op het boek Skunk, De geur van een destructief leven van Geert Taghon. De focus van de eerste castingoproepen lag op de hoofdrol. Nu gaan ze verder met de rollen ‘Momo’ en ‘Johan’, twee belangrijke personages in de film.

SKUNK vertelt het verhaal van Liam, een verwaarloosde tiener die opgroeit met marginale, agressieve en verslaafde ouders. Door deze onleefbare situatie komt Liam in een gesloten instelling terecht waar het leven bikkelhard blijkt te zijn. De mensen in Liam’s wereld zijn rot, zowel vanbinnen als vanbuiten. ‘Skunk’, een trip door de gestoorde maar vooral angstige wereld van een labiele jongen.

PERSONAGE ‘MOMO’

(Noord- tot Zuid-) Afrikaanse etniciteit. Spreekt Vlaams, mag met Oost- of West-Vlaams accent zijn. Stoer uiterlijk. Is 15 tot 18 jaar jong. De regisseur staat open voor kandidaten van niet-acteurs.

PERSONAGE ‘JOHAN’

Westerse etniciteit. Spreekt Vlaams, mag met Oost- of West-Vlaams accent zijn. Mollig gebouwd. Is 14 tot 17 jaar jong. De regisseur staat open voor kandidaten van niet-acteurs.

Om in aanmerking te komen voor deze casting kunnen kandidaten zich tot 7 februari 2021 voorstellen door een selftape, een zelfgemaakte video, te sturen via www.skunkcasting.be.

De geselecteerden krijgen vervolgens de kans om in de studio van CA/ST Casting Studio Gent een persoonlijke auditie te doen. De Covid-19 maatregels zullen hierbij gerespecteerd worden.

Handige links:

Casting website voor Skunk: http://www.skunkcasting.be
Over regisseur Koen Mortier: https://www.imdb.com/name/nm0607831/
Over casting director Kris De Meester: https://www.imdb.com/name/nm2146620/
Over CA/ST Casting Studio Gent: https://www.castingstudio.com

Bekijk ook

Mijn vader is een saucisse in wereldpremière!

De familiefilm Mijn vader is een saucisse, het speelfilmdebuut van Anouk Fortunier, is geselecteerd voor …