Kortfilmwedstrijd voor jongeren!

ZCRIPTZ presenteert: online kortfilmfestival met Jan en Anna Verheyen.

© Bart Baevegems

Ben jij een M/V/X tussen 12 en 18 jaar oud? Heb je er altijd al van gedroomd om filmregisseur te worden? Wil jij daarnaast ook nog eens een mooi zakcentje verdienen? Het nieuwe Vlaamse social media netwerk ZCRIPTZ en Jan en Anna Verheyen bieden jou deze unieke kans!

  • Stel je cast samen, schrijf je script en regisseer een kortfilm van max. 5 minuten.
  • Neem een account op ZCRIPTZ en plaats de film op je account.
  • Maak promotie voor jouw film op social media zodat al je vrienden, familie en kennissen hun ‘ticket’ kunnen bemachtigen en kunnen genieten van de show.

Om officieel deel te nemen aan de wedstrijd, onderstaande voorwaarden:

  • Volg @zcriptz_com op Instagram
  • Repost de Instagram-feed, plaats er de link naar jouw ZCRIPTZ-account bij en tag @janjverheyen, @anna_verheyen_ en @zcriptz_com

Je film posten op je ZCRIPTZ-account kan tot maandag 11 oktober. Op maandag 25 oktober worden de drie winnaars bekend gemaakt. De eerste plaats is goed voor €500, de tweede en derde plaats winnen elk €250.

De winnaars worden uitgenodigd op een speciale voorstelling van Red Sandra, de nieuwe film van Jan Verheyen en Lien Willaert. Deze gaat door op vrijdag 29 oktober in Cinema De Keizer in Lichtervelde. Daar ontvangen zij op het podium hun ZCRIPTZ-cheque uit handen van niemand minder dan Jan en Anna zelf.

Met deze wedstrijd geeft ZCRIPTZ samen met Jan en Anna Verheyen, die de dag van vandaag in de kijker staan met hun nieuwe film Bittersweet Sixteen, jong geweld een kans om te tonen wat zij in hun mars hebben.

Bekijk ook

2 Belgische wereldpremières op 1 avond!

Gisterenavond kleurde Cannes eventjes zwart-geel-rood. Op het programma stonden de wereldpremière van maar liefst twee …