Laatste week ZED vanuit je zetel!

De heropening van de bioscopen op woensdag 9 juni, betekent het einde van ZED vanuit je zetel. 

Helaas kon Cinema ZED jullie enkele maanden niet in de zalen ontvangen, maar ze brachten Cinema ZED wel tot bij je thuis. ZED vanuit je zetel is een online aanbod binnen- en buitenlandse langspeelfilms, jeugdfilms en documentaires uit je vertrouwde Cinema ZED programma.

De heropening van de bioscopen op woensdag 9 juni, betekent het einde van ZED vanuit je zetel. Je hebt dus nog t.e.m 8 juni de tijd om je favoriete ZED vanuit je zetel films te bekijken! Daarna beleef je Cinema ZED weer 100% in de filmzaal.

ZED vanuit je zetel biedt o.a. films die nog net in oktober in première gingen op Film Fest Gent, maar daarna helaas de bioscoop niet gehaald hebben. Je vindt er o.a. Wendy, een moderne versie van Peter Pan, en de biopic I am Greta.

Ook Belgische films zoals De Patrick en de tijdens de eerste lockdown gedraaide concertfilm Bitterzoet van Eefje de Visser. Best of Kortfilmfestival deel 1 en deel 2 is dan weer een verzameling van de beste Belgische kortfilms, waarvan er ondertussen nog steeds prijzen aan het winnen zijn.

ZED vanuit je zetel wordt ondergebracht op www.dalton.be, een streaming platform dat al enkele jaren actief is en waar nog honderden andere films te ontdekken zijn: documentaires, kortfilms, wereldcinema en kinderfilms. Je kan er individuele titels aankopen of een abonnement nemen. Voor 5 euro/maand krijg je toegang tot de hele catalogus (behalve de films in de categorie ZED vanuit je zetel). 

Bekijk ook

Hotel Centaur zoekt hulp!

De Grieks-Belgische kortfilm Hotel Centaur heeft jouw hulp nodig.  De opnames van de film zijn …