Line Pillet en Joren Seldeslachts in ‘Alleen Eline’

 

Het Belgisch productiehuis Marmalade is deze week gestart met de filmopnames van ‘Alleen Eline’, een romantisch drama met o.a. Line Pillet, Yannick de Coster, Morag Campbell, Marleen Merckx, Joren Seldeslachts, Mathias Van Mieghem en Joke De Bruyn in de hoofdrollen. Het scenario en de regie liggen in handen van Hugo Van Laere, die in het verleden ook al de scenario’s schreef van de film ‘Dennis van Rita’ en de telenovela’s ‘Sara’ en ‘David’.

“Alleen Eline is een romantisch drama waarbij er tussen vertrouwen en wantrouwen maar een dunne lijn ligt,” vertelt producent Yoshi Aesaert, CEO Marmalade. “In de film zal er een spectaculair verkeersongeval in beeld gebracht worden. De stunt wordt een technisch hoogstandje,” aldus Aesaert.

foto Frederik Beyens

De nieuwe Marmalade-film ‘Alleen Eline’ vertelt het romantisch verhaal van Eline (Line Pillet), een onzekere jonge fysiotherapeute, die zich ontfermt over de zesjarige Joy (Morag Campbell), de dochter van de verbitterde en wantrouwige weduwnaar Lars (Yannick de Coster). Joy belandde door een auto-ongeval in een revalidatiecentrum. Al gauw beseft Eline dat de vader de sleutel is tot het herstel van de dochter. In haar vastberadenheid om Joy te helpen, schuift ze haar onzekerheid aan de kant en gaat ze de confrontatie aan met Lars. Haar eigen transformatie zorgt ook voor een transformatie bij Lars, die blijkt te vechten tegen demonen uit zijn verleden.

foto Frederik Beyens

Naast Line Pillet en Yannick de Coster, zullen ook acteurs Mathias Van Mieghem en Joren Seldeslachts (o.a. bekend van ‘Blinker’ en ‘Blinker en het Bagbag-juweel’) tijdens de film in een romance verwikkeld raken met elkaar. ‘Alleen Eline’ wordt in het najaar van 2017 in de Belgische bioscopen verwacht.

foto Frederik Beyens
foto Frederik Beyens

Bekijk ook

Niet te missen op DOCVILLE!

DOCVILLE gaat van start op 22 maart met een spetterende 19e editie. Tot en met …