Home / Nieuws / Making of ‘Beautiful Boy’

Making of ‘Beautiful Boy’

Skynet iMotion Activities, een dochtermaatschappij van Proximus TV, plaatste deze Making of Beautiful Boy online. In de zesde speelfilm van Felix van Groeningen, zijn eerste in Amerika, nemen Timothée Chalamet (Call Me By Your Name), Steve Carell (Foxcatcher, Little Miss Sunshine) en Maura Tierney (The Affair) de hoofdrollen voor hun rekening.

Journalist David Sheff (Steve Carell) en zijn getalenteerde tienerzoon Nic (Timothée Chalamet) zijn twee handen op één buik. Maar dan ontdekt David dat Nic met een drugsverslaving worstelt. Hij besluit om alles in het werk te stellen om zijn zoon te begrijpen en te redden.
Met de vraag hoe je iemand redt die blijkbaar niet gered wil worden, wordt David al snel mee geconfronteerd. Is loslaten uiteindelijk de enige mogelijkheid? Beautiful Boy vertelt het waargebeurde verhaal van een onvoorwaardelijke liefde tussen een vader en zijn zoon.

Bekijk ook

Cultuur eindelijk op de politieke agenda!

Maandagnamiddag ontving eerste minister Sophie Wilmès, geflankeerd door alle regionale cultuurministers en federale collega-ministers bevoegd …