Matthias Schoenaerts vanaf 9 juni in de bioscopen!

Vanaf woensdag 9 juni gaan de bioscopen eindelijk terug open en dat al onmiddellijk met een flinke portie Matthias Schoenaerts in Sons of Philadelphia.

Voor zijn tweede film waagt Jérémie Guez zich aan een uitstapje naar de Amerikaanse maffia. Een intens verhaal over broederschap, vriendschap en verraad in het gewelddadige milieu van rivaliserende bendes in Philadelphia. Matthias Schoenaerts kruipt in de huid van een maffioso voor zijn terugkeer naar het witte doek.

Peter (Matthias Schoenaerts) groeide op in een Ierse maffiafamilie in Philadelphia. Hij is loyaal aan zijn neef Michael (Joel Kinnaman), die als een broer voor hem is. Na de gewelddadige dood van zijn vader werd de jonge Peter in het gezin van Michael opgenomen. Zijn trouw maakt de neven tot een sterk team. Maar de stad verandert en de Italianen winnen terrein. Michael accepteert de concurrentie niet en reageert steeds gewelddadiger. Peter kan hem met verstand niet meer bereiken. Terwijl hij het verraad dat het leven van zijn vader kostte niet los kan laten. Wat kan hij doen om een nieuwe escalatie te voorkomen?

Sons of Philadelphia is vanaf 9 juni te zien in de bioscoop.

Bekijk ook

Eva Cools en Hyun Lories verkozen tot beste regisseur en scenarist!

Sabam for Culture koos vanavond op DOCVILLE de beste regisseur en scenarist van 2020. Eva …