Home / Nieuws / Meer dan een half miljoen toeschouwers voor ‘FC De Kampioenen – Viva Boma!’

Meer dan een half miljoen toeschouwers voor ‘FC De Kampioenen – Viva Boma!’

Het voorbije weekend passeerde de vierde kampioenenfilm FC De Kampioenen – Viva Boma! de kaap van 500.000 betalende toeschouwers.

Ook na de kerstvakantie blijft de film goed standhouden. De teller staat nu op 511.000 en de FC De Kampioenen – Viva Boma! wordt nog steeds vertoond in 30 Vlaamse bioscopen.

Synopsis:
Ronaldinho wordt door Boma en Goedele klaargestoomd als nieuwe PDG van de ‘Boma Vleesindustrie NV’. Maar zijn hart ligt meer bij het voetbal – en bij Niki, zijn nieuwe vlam.
Terwijl de Kampioenen een promotiestunt voorbereiden om de ‘Viva Boma’ worst te lanceren tijdens Aalst Carnaval, zien eeuwige vijanden Fernand en DDT hun kans schoon om de Kampioenen voorgoed uit te schakelen.
Het wordt een heroïsche krachtmeting waarin familiebanden, topsport, Voil Jeannetten, vriendschap en verraad centraal staan.
F.C. De Kampioenen 4 : Viva Boma werd in maart en april gedraaid op exotische locaties in Aalst, Meldert, Anderlecht, Eeklo, Sint-Niklaas, Opglabbeek, Overmere, Ursel en Kruishoutem.
Naast de vertrouwde Kampioenen zijn er uiteraard weer verrassende gastacteurs  – waaronder Bab Buelens als Niki, Warre Borgmans – en speelse cameo’s.

FC De Kampioenen – Viva Boma! is een film van Jan Verheyen, geproduceerd door Eric Wirix en Tine De Meulenaere, met naast de voltallige FC De Kampioenen-cast ook Jacques Vermeire en Bab Buelens.
Het is een productie van Skyline Entertainment voor De Mensen in samenwerking met Eén, Telenet, Gardner & Domm en met de steun van Screen Flanders.

Bekijk ook

Wereldpremière ‘Annapolis, Giant City: Dromen voor Linkeroever’ op online Docville festival!

Annapolis, Giant City gaat op 25 maart in wereldpremière op het online DOCVILLE festival op Dalton.be. …