‘Mega Mindy en de Snoepbaron’ is hit in de bioscoop

We hadden er nog nauwelijks bij stilgestaan, maar Mega Mindy heeft het op eigen kracht gedaan. Ze heeft in nog geen drie weken tijd al maar liefst 210.000. toeschouwers naar de bioscoop gelokt in Vlaanderen en Nederland.  Als je geen kleine kinderen in de familie hebt, let je er niet op, maar in het andere geval let je misschien niet op andere films dan “Mega Mindy & de Snoepbaron”.

Naast gastacteurs Johny Voners, Tristan Versteven, Angela Schijf en judoka Dennis van der Geest, is ook atlete Elodie Ouedraogo heel kort te zien in de film. De regie van “Mega Mindy & de Snoepbaron” is in handen van Vincent Rouffaer.  De productie ligt bij Studio 100.  De film loopt sinds 21 december in de bioscopen en wordt in Vlaanderen verdeeld door Kinepolis Film Distribution (KFD).

Synopsis: In ‘Mega Mindy en de Snoepbaron’ staat Mega Mindy voor haar moeilijkste strijd ooit, want door toedoen van de gemene snoepbaron moet ze het opnemen tegen de mensen waarvan ze echt houdt, en zelfs tegen Mega Toby… Alles draait om liefde en snoep in deze film. Mieke wil Toby voor zich winnen met een liefdesdrankje van Opa Fonkel. Maar voor Mieke de kans krijgt, wordt het drankje gestolen én wordt Oma Fonkel ontvoerd. Al snel blijkt dat de gemene snoepbaron Louis hier achter zit. Door een gemene list komen de vrienden van Mieke één voor één in de macht van de snoepbaron… Zal Mega Mindy haar geliefden kunnen redden? Het wordt een uiterst spannende race tegen de klok… Hopelijk lukt het haar om samen met Mega Oma het kwaad te trotseren.

Cast: Mieke / Mega Mindy – Free Souffriau, Toby –Louis Talpe, Oma Fonkel – Nicky Langley, Opa Fonkel – Fred van Kuijk, Commissaris Migrain – Anton Cogen, Snoepbaron – Johny Voners, Zaila – Angela Schijf, Rufus – Dennis van der Geest, Alexander – Tristan Versteven

 

Bekijk ook

Bioscooprelease: Duty of Care!

In deze bewogen klimaattijden brengt Nic Balthazar met Duty of Care een fris en hoopvol verhaal over een dame die …