Home / Nieuws / Binnenkort / ‘Misfit 2’-trailor hit op Youtube!

‘Misfit 2’-trailor hit op Youtube!

De filmtrailer van MISFIT 2 is een hit online. De trailer behaalde meer dan 220.000 views, 6.600 likes en 1.400 reacties binnen vijf dagen, wat het de best scorende filmtrailer van een Nederlandse sequel maakt. Hoofdrolspeelster en YouTuber Djamila liet afgelopen vrijdag een deel van de trailer exclusief zien via haar eigen YouTube-kanaal, dat bijna 1,2 miljoen volgers telt. Daarna nam de trailer een vlucht en behaalde een hoge notering in de trending lijst op YouTube en staat daar nog steeds. De filmtrailer van MISFIT 2 is hard op weg om het record van de filmtrailer van MISFIT, best bekeken Nederlandse filmtrailer ooit met 2.1 miljoen views, te verbreken. Op 16 oktober is de gloednieuwe highschool comedy MISFIT 2 te zien in de Vlaamse bioscopen.

Tinne Oltmans

De film Misfit behoorde in 2017 tot een van de meest succesvolle Nederlandse bioscoopreleases in de Benelux, won onder andere een ‘Best Social Media Award’, was weken trending op Netflix en inmiddels zijn er remakes gemaakt in Duitsland en Polen.

De Vlaamse actrice en zangeres Tinne Oltmans, bekend van o.a. de Ketnet/Studio 100-serie ‘Ghost Rockers’ en als finaliste van ‘Steracteur Sterartiest’, is een van de nieuwe gezichten in  MISFIT 2. Tine vertolkt de rol van multitalent Babette, de nieuwe rivale van hoofdpersonage Djamila.
Andere bekende nieuwe gezichten zijn Tatyana Beloy (Spring, Gent West) en Jan Kooijman (So You Think You Can Dance).

Tatyana Beloy
Tatyana Beloy en compagnon

Synopsis:

Nadat Julia (Djamila) is teruggekomen uit Amerika voor het nieuwe schooljaar mag ze samen met
Nick (Niek Roozen) meedoen aan een grote landelijke muziekwedstrijd: een droom die uitkomt. Maar wanneer Nick onverwacht van school switcht wordt hij helemaal ingepakt door multitalent Babette (Tinne Oltmans), die hem zelfs overtuigt om samen met haar een nummer op te nemen. Om Nick terug te halen én de Battle of the Schools te winnen zit er niks anders voor Julia en haar Misfit-squad op dan samen te werken met hun eeuwige rivalen: de VIP squad!

De film wordt geregisseerd door Erwin van den Eshof (MISFIT, Elvy’s Wereld). De film wordt geproduceerd door NewBe, met ondersteuning van het STAP programma van Telenet en Splendid Film verzorgt de distributie in de Benelux.

Via het YouTube-kanaal MISFITdefilm kan iedereen op de hoogte blijven. MISFIT draait vanaf 16 oktober in de Belgische theaters en woensdag 25 september in de Nederlandse bioscopen.

Bekijk ook

IFFR onthult Ammodo Tiger Short Competition 2020!

International Film Festival Rotterdam (IFFR) onthult de 21 korte films die zijn geselecteerd voor de …