Home / Cinejobs / Monica Bellucci wil u graag in haar film

Monica Bellucci wil u graag in haar film

Casting 7 is op zoek naar figuranten voor de opnamen van de Franse film ‘Des gens qui s’embrassent’ van de Franse regisseuse Danièle Thompson, die plaatsvinden in Luik.

 

De hoofdrollen in de film worden gespeeld door Monica Bellucci, Valérie Bonneton en Kad Merad. Het is om in hun gezelschap te vertoeven dat Casting 7 op zoek is naar figuranten tussen de 30 en 80 jaar.

Waarom niet jonger?  Omdat men op zoek is naar toeschouwers van een klassiek concert dat uitgevoerd wordt door een groot filharmonisch orkest.  Zo’n avond waar iedereen piekfijn uitgedost is.  Het volstaat niet dat u er keurig uitziet, uw kleren moeten ook in orde zijn.

Men is dus op zoek naar mensen die erbij kunnen lopen alsof ze uit een doosje komen. En die daar ook de attributen voor bezitten.  Er wordt dus gevraagd aan mensen om de gepaste kleren mee te brengen :

– mannen komen het best in zwart of marineblauw kostuum.  Nog beter is een smoking.  Bent u 80 en hebt u geen tanden meer, zorg dan wel dat u uw vals gebit in hebt.

– vrouwen moeten in het lang en het chique zijn.  Een avondjurk waar mannelijke ogen van in hun kassen draaien.

De opnamen vinden plaats in Luik en zullen op vrijdag 22 juni 2012 de hele dag in beslag. De schadevergoeding per persoon bedraagt 50 €.

Als u beantwoordt aan het gezochte profiel, kunt u zich gratis inschrijven op de site van www.casting7.be en u meteen kandidaat stellen voor een figurantenrolletje in de film. Ook uw niet al te jonge vrienden en naasten zijn welkom.  Als ze zich inschrijven en over het juiste outfit beschikken, kunnen jullie misschien allemaal samen een gezellige dag doorbrengen met Monica, Kad en Danièle.

Casting7 neemt contact op met de geselecteerd personen (en niet met zij die niet gekozen worden) tussen 11 en 20 juni 2012.  U hoeft die 10 dagen wel niet thuis te blijven.  Tenzij u alleen een vast nummer hebt en geen antwoordapparaat en u bang bent om een eventuele oproep te missen.

Bekijk ook

CASTING CALL ⌁ Spontaan meisje (5-8j) voor belangrijke rol in nieuwe dramareeks VIER & Telenet!

Castingbureau Le Quartier is op zoek naar een +/- 6-jarig meisje voor een belangrijke rol …