MOOOV zoekt stagiair!

MOOOV is op zoek naar een stagiair productie & communicatie.

MOOOV organiseert elk jaar in april een filmfestival op 8 locaties in Vlaanderen. Tijdens dit festival vertonen ze meer dan 70 films en organiseren ze meer dan 400 vertoningen in cinema’s overal in Vlaanderen. Het festival in Brugge is samen met het festival in Turnhout het grootste: 8 dagen lang vertonen we films van overal ter wereld in cinema Lumière. Daarnaast koopt MOOOV Distribution het ganse jaar door films op de internationale filmmarkt en geven we deze films een release in Belgische bioscoopzalen en in cultuurcentra. Ze maken de films klaar voor een release in Vlaanderen, Brussel en Wallonië, bedenken een campagne voor de film en overtuigen vertoners om de film op te nemen in hun programmatie.

  • MOOOV, Brugge
  • Type: Stage
  • Deadline: 30/11/2022

Over deze job

Je draait mee in hun productieploeg in Brugge. Je helpt mee aan de releases van MOOOV Distribution, werkt mee aan de lokale communicatie voor het festival in Brugge en bouwt mee aan een vernieuwd jongerennetwerk.

Zij bieden een bijzonder leerrijke en flexibele stage. Je komt terecht in een klein en jong team waardoor je veel verantwoordelijkheid krijgt. Je leert de werking van een filmdistributeur en filmfestival van dichtbij kennen.

Je hebt een liefde voor films van overal ter wereld. Je bent stressbestendig, ondernemend, kan probleemoplossend werken en bent positief ingesteld. Je werkt graag in een gedreven team maar ook zelfstandig je verdiepen in iets schrikt jou niet af. Je staat vaak in contact met lokale en nationale pers dus een goede pen is essentieel!

Stuur een mail naar benny.haesebrouck@mooov.be met een beknopte motivatie en jouw CV. Zij nodigen je graag uit op een sollicitatiegesprek in Brugge.

Bekijk ook

Vacature bij Tax Shelter!

Om de groei sinds de hervorming van 2015 te ondersteunen, is Taxshelter.be op zoek naar een …