Nieuwe data voor Brussels Short Film Festival en Brussels International Film Festival!

Door Covid-19 werden het Brussels Short Film Festival – BSFF (oorspronkelijk van 22/04 tot 02/05/2020) en het Brussels International Film Festival – BRIFF (oorspronkelijk van 24/06 tot 04/07/2020) gedwongen om hun data uit te stellen. Het BSFF zal nu plaatsvinden van 02 tot 12 september 2020 en het BRIFF van 3 tot 13 september 2020.

‘Onze grootste wens is altijd geweest om de festivalgangers een unieke ervaring te bieden die ontdekking, cinematografisch plezier en nieuwe ontmoetingen combineert.
We zijn ons ervan bewust dat verschillende van deze factoren sterk geregeld moeten worden en dat er strenge sanitaire maatregelen moeten worden genomen, maar we worden nog steeds gedreven door dezelfde kracht, dezelfde passie: een culturele belevenis voorstellen met een hoog menselijk potentieel.
Om de zomerse sfeer van onze evenementen te behouden en de drukte van de culturele agenda vanaf midden september voor te zijn, hebben we besloten om onze twee evenementen zo snel mogelijk na 31/08 op gemeenschappelijke data te plaatsen.
Elk festival behoudt echter zijn eigen identiteit, zijn eigen programma en zijn openings- en slotavond.
Ook al zijn de omstandigheden uitzonderlijk, we kijken er naar uit om de festivalgangers te verwelkomen voor een editie die ongetwijfeld ‘buitengewoon’ zal zijn!’ aldus de directie.

Bekijk ook

Eva Cools en Hyun Lories verkozen tot beste regisseur en scenarist!

Sabam for Culture koos vanavond op DOCVILLE de beste regisseur en scenarist van 2020. Eva …