Nieuwe K3-film tijdens paasvakantie te zien in Plopsaland!

Tijdens de paasvakantie zal het drive-in concept Kinepolis On Tour opslaan in Plopsaland De Panne, de première van K3 – Dans van de Farao maakt deel uit van de programmatie. 

De nieuwe K3-Film Dans van de Farao maakt, samen met tal van andere films, deel uit van de buitengewone drive-in bioscoopervaring Kinepolis On Tour. Van zodra de bioscopen weer open gaan zal de film ook daar te zien zijn. De vorige K3-film Love Cruise, was met meer dan 300.000 bezoekers een succes in Vlaanderen en Nederland.

Oorspronkelijk had de première al moeten plaats vinden in december, door corona was ook een nieuwe releasedatum tot nu toe onzeker. Dankzij dit creatief initiatief van Kinepolis, Plopsa en Studio 100 zullen al een deel van de fans Dans van de Farao kunnen zien. Bekijk hier alvast de trailer en hier ons setbezoek:

De film wordt natuurlijk ook de laatste in de huidige bezetting met Klaasje, die ondertussen aankondigde dat ze de groep zal verlaten. De audities voor een vervanger lopen momenteel op volle toeren. Vandaag is de laatste kans om je in schrijven om de plaats van Klaasje in te nemen binnen K3, inschrijvingen zijn intussen afgesloten.

K3 – Dans van de Farao is slechts één van de films die je kan gaan bekijken bij Kinepolis on tour in Plopsaland De Panne, van 2 tot en met 17 april. Het concept is uiteraard helemaal coronaproof en dus de activiteit bij uitstek om te genieten van een unieke filmervaring aan de Belgische kust. Bestel hier alvast je tickets en vind er de volledige programmatie.

Bekijk ook

Future Shocked in première!

Op 3 juni gaat Future Shocked in première, een Belgische documentaire over een voortdurend veranderende …