Nora Gharib en Guga Baùl in de nieuwe film van Nachtwacht!

Nachtwacht

Deze week gingen de opnames van start van De dag van de Bloedmaan, de derde film van de populaire Ketnet-reeks Nachtwacht.

Na het succes van de eerste film De Poort der Zielen (2018) en de tweede film Het Duistere Hart (2019) krijgt de populaire Ketnet-reeks Nachtwacht nu een derde bioscoopfilm: De dag van de Bloedmaan.

Naast de vaste cast (Celine Verbeeck, Giovanni Kemper en Louis Thyssen), zijn er enkele gastrollen weggelegd voor o.a. Nora Gharib en Guga Baùl. We brachten vrijdagavond een bezoekje aan de set in Vremde. (Later meer beelden en interviews!)

In de derde Nachtwacht-film staat deze keer de weerwolf centraal. Vlad, Keelin en Wilko belanden in het rijk der weerwolven. Hier heeft Wilko’s vader, Lupino, de wilde weerwolfclans in vrede verenigd. Samen met Wilko’s zus Rhea wil hij de weerwolven de moderne tijd inleiden. Maar er wordt tegen hem samengespannen door enkelen die juist terug willen naar het recht van de sterkste. Tijdens een duister offerritueel creëren zij de Bloedmaan, een eeuwige zonsverduistering die de weerwolven woest en wild maakt. En er ontstaat een krachtig, onverslaanbaar monster. Maar is dat monster ook onverslaanbaar voor de Nachtwacht.

De film zal te zien zijn in de Belgische bioscopen vanaf 15 december 2021.

Bekijk ook

Opnames gestart voor Noise!

De opnames van Netflix’ nieuwe psychologische thriller Noise zijn gestart. De Belgisch-Nederlandse film is geschreven door …