Ontdek de teaser en affiche van FC De Kampioenen 4: Viva Boma!

De eerste beelden van FC De Kampioenen 4: Viva Boma! werden zopas vrijgegeven, alsook de affiche. Jan Verheyen regisseerde de film, het scenario is van de hand van An Swartenbroekx, Steve De Wilde, Bart Cooreman en Bart Vaessen. Het is een productie van Skyline Entertainment en Gardner and Domm, in samenwerking met Eén, Telenet, Screen Flanders, Independent Films, Filou en de stad Aalst.

Pitch:

Ronaldinho wordt door Boma en Goedele klaargestoomd als nieuwe PDG van de ‘Boma Vleesindustrie NV’. Maar zijn hart ligt meer bij het voetbal – en bij Niki, zijn nieuwe vlam.
Terwijl de Kampioenen een promotiestunt voorbereiden om de ‘Viva Boma’ worst te lanceren tijdens Aalst Carnaval, zien eeuwige vijanden Fernand en DDT hun kans schoon om de Kampioenen voorgoed uit te schakelen.

Het wordt een heroïsche krachtmeting waarin familiebanden, topsport, Voil Jeannetten, vriendschap en verraad centraal staan.

F.C. De Kampioenen 4 : Viva Boma werd in maart en april gedraaid op exotische locaties in Aalst, Meldert, Anderlecht, Eeklo, Sint-Niklaas, Opglabbeek, Overmere, Ursel, en Kruishoutem.
Naast de vertrouwde Kampioenen zijn er uiteraard weer verrassende gastacteurs  – waaronder Bab Buelens als Niki, Warre Borgmans – en speelse cameo’s.

Bekijk ook

Opnames gestart voor Noise!

De opnames van Netflix’ nieuwe psychologische thriller Noise zijn gestart. De Belgisch-Nederlandse film is geschreven door …