Home / Nieuws / Ontdek de trailer van ‘Yummy’, de eerste Vlaamse zombiefilm!

Ontdek de trailer van ‘Yummy’, de eerste Vlaamse zombiefilm!

De eerste Vlaamse zombiefilm is een feit: Yummy is het langspeeldebuut van Lars Damoiseaux met onder meer Maaike Neuville (De Dag), Bart Hollanders (Call Bays), Clara Cleymans (De Ridder) en Tom Audenaert (Hasta La Vista, Wat Mannen Willen, De Luizenmoeder).

Synopsis
Een verliefd koppel reist af naar een goedkoop Oost-Europees ziekenhuis voor plastische chirurgie. De jonge vrouw wil een borstverkleining. Haar moeder komt mee om alles nog eens extra strak te laten trekken. Het vriendje vindt op een verlaten afdeling een vrouw, gemuilkorfd en vastgebonden op een operatietafel; het gevolg van een experimentele verjongingskuur. Hij bevrijdt haar, maar veroorzaakt zo de uitbraak van een virus dat dokters, patiënten én zijn schoonmoeder in bloeddorstige zombies verandert.

De trailer werd als surprise reveal voor het eerst getoond tijdens de grootste Comic Con van ons land. A Team Productions, bekend van Patser en Torpedo, zit als producerende machine achter Yummy. Denk aan liters bloed en ingewanden, boob jobs, zombies, en nog meer bloed…

Ook de officiële filmposter werd er voor het eerst onthuld:

Bekijk ook

Tweede seizoen voor Belgische Netflix-productie!

Into the Night, de eerste Belgische serie die door Netflix geproduceerd werd, krijgt een tweede …