Op de set van Bittersweet Sixteen!

In Antwerpen zijn de opnames bezig van Bittersweet Sixteen, de film van de 15-jarige Anna Verheyen en haar ouders.

Gisteren brachten we een bezoek aan de opnames van Bittersweet sixteen in de KDG Hogeschool campus Zuid. De 15-jarige dochter Anna Verheyen schreef het scenario tijdens de lockdown en verfilmt het nu samen met haar ouders Jan Verheyen en Lien Willaert.

Bittersweet Sixteen is een film voor en over – en dus ook deels van – tieners over hoe te overleven in de jungle van de middelbare school. De film is gebaseerd op Anna’s eigen ervaringen met pestgedrag.

De aanwezige cast gisteren:  Sven De Ridder (Meneer Roskam / De Reus), Yana Steenhout (Lotte), Nell Cattrysse (Kat), Ninalotte Roose (Astrid), Imea Denooze (Alexa), Steffi Mercie (Angel), Emma Van Raemdonck (Amber), Aaron Blommaert (David), Maxine Janssens (Eva), Stien Edlund (Stefanie), Ayco Weets (Fleur), Lars Rogiers (Raf) en Kes Bakker (Senne).

 

Foto’s: © Bart Baevegems

De film wordt 22 december in de zalen verwacht. Interviews met de regisseurs en Sven De Ridder vind je later op onze website.

Bekijk ook

2 Belgische wereldpremières op 1 avond!

Gisterenavond kleurde Cannes eventjes zwart-geel-rood. Op het programma stonden de wereldpremière van maar liefst twee …