Op de set van Nachtwacht 3: De dag van de bloedmaan!

De kerstvakantie gaat bijna van start, dé perfecte moment om met de kinderen te gaan kijken naar De dag van de Bloedmaan.

Na het succes van de eerste film De Poort der Zielen (2018) en de tweede film Het Duistere Hart(2019) krijgt de populaire Studio 100– en Ketnet-reeks Nachtwacht nu een derde bioscoopfilm: De dag van de Bloedmaan.

Naast de vaste cast (Celine Verbeeck, Giovanni Kemper en Louis Thyssen), zijn er enkele gastrollen weggelegd voor o.a. Nora Gharib en Guga Baùl.

In de derde Nachtwacht-film staat deze keer de weerwolf centraal. Vlad, Keelin en Wilko komen terecht in het rijk der weerwolven. Hier heeft Wilko’s vader, Lupino, de wilde weerwolfclans in vrede verenigd. Samen met Wilko’s zus Rhea wil hij de weerwolven de moderne tijd inleiden. Er wordt echter tegen hem samengespannen door enkelen die juist terug willen naar het recht van de sterkste. Tijdens een duister offerritueel creëren zij de Bloedmaan, een eeuwige zonsverduistering die de weerwolven woest en wild maakt. En er ontstaat een krachtig, onverslaanbaar monster. Onverslaanbaar? Ook voor de Nachtwacht?

Nachtwacht 3: De dag van de bloedmaan is sinds 15 december te zien in de zalen.

Bekijk ook

Opnames gestart voor Noise!

De opnames van Netflix’ nieuwe psychologische thriller Noise zijn gestart. De Belgisch-Nederlandse film is geschreven door …