Home / Nieuws / Jan Verheyen, Jeroen Perceval en Jeanne Dandoy over de Oscars!

Jan Verheyen, Jeroen Perceval en Jeanne Dandoy over de Oscars!

Bekijk hier nu ook de vijfde aflevering van

‘Countdown to the Oscars’

 

We zijn aan de finale toe.   Tromgeroffel!!!! Nu duurt het echt wel niet lang meer voor de Oscars worden uitgereikt.  Dankzij de reportages van PRIME die we hier mogen tonen, zijn Michaël Roskam en Matthias Schoenaerts nooit ver weg.  In de laatste aflevering van ‘Countdown to the Oscars’ heeft het tweetal het over hun vrolijke avonturen in L.A.  En ook Jeroen Perceval en Jeanne Dandoy kunnen meegenieten. Want ook zij vertoeven momenteel in L.A. en zullen misschien mee op het podium mogen.  Maar er valt nog veel meer te beleven in aflevering 5 van ‘Countdown to the Oscars’.  En u kunt natuurlijk ook nog de eerste vier afleveringen bekijken.  En zondagnacht kijkt u gewoon via het kanaal van Prime Star naar de Oscaruitreiking.  Dat kanaal zal ook open zijn voor mensen die geen abonnement op Prime hebben.  Meer info daarover hieronder.

Alle afleveringen van ‘Countdown To The Oscars’ waren voor Telenet-abonnees ook op tv beschikbaar via Prime Star.  Maar nu dus nog altijd via Cinevox.

Wilt u de eerste aflevering bekijken, dan klikt u hieronder :

AFLEVERING 1 : COUNTDOWN TO THE OSCARS

In die eerste aflevering zie je onder meer hoe Michaël Roskam en Matthias Schoenaerts op bezoek gaan bij Eddie Kerckhofs, de Limburgse topchef die al jaren in Amerika woont.  Ook Greet Ramaekers en Dominique Deruddere zijn daar te gast.

 

Dinsdagavond kon u op Prime Star Aflevering 2 zien waarin Axel Daeseleire de films bekeek die 5 acteurs een nominatie voor de Oscar voor de Beste Acteur opleverden.  Die uitzending kan u hier nog bekijken.

 

AFLEVERING 2 : COUNTDOWN TO THE OSCARS

Woensdagavond zag u op Prime Star Aflevering 3, waarin Gilde De Bal de kanshebbers op de Oscar voor  ‘De Beste Actrice’ bekeek.  Greet Ramaekers ging intussen aanbellen bij Tom Cruise en Katie Holmes.  En we gaan ook op stap met Frederik Du Chau, Vlaams regisseur die in Hollywood werkt.

 

De derde aflevering bestaat uit twee delen en u kunt ze hier zien.  Klik hieronder :

AFLEVERING 3 : COUNTDOWN TO THE OSCARS – deel 1

AFLEVERING 3 : COUNTDOWN TO THE OSCARS – deel 2

Eric Van Looy had het in Aflevering 4 van ‘Countdown To The Oscars’ over de nominaties voor ‘De Beste Regisseur’.  Greet Ramaekers ging aanbellen bij Steven Spielberg en Michaël Roskam komt ook nog eens zijn zegje doen.

 

AFLEVERING 4 : COUNTDOWN TO THE OSCARS

In aflevering 5 gebeurt er heel veel.  We krijgen weer een flinke portie Michaël en Matthias, ook Jeanne Dandoy en Jeroen Perceval komen aan bod, Tiany kijkt nog eens in de kleerkasten en Jan Verheyen is blij dat hij ook nog eens iets mag zeggen.  Hij heeft het over de kanshebbers op de prijs voor ‘De Beste Film’. Klik hieronder als u die vijfde aflevering wilt zien.

AFLEVERING 5 : COUNTDOWN TO THE OSCARS

En zondag 26 februari tenslotte kan iedereen die Telenet-abonnee is op Prime Star, meekijken naar de uitreiking van de Oscars.  Gratis en voor niets.  En dat niet alleen. Je ziet ook enkele films die recentelijk met een Oscar werden bekroond.  En we volgen op de voet de avonturen van de Belgische genomineerden.  In Los Angeles, maar ook in Sint-Truiden.  Het volledige programma van de Oscar-avond op Prime, vind je hier : Prime Oscarnight

Bekijk ook : de Oscarnight in Flagey

 

Bekijk ook

Win de dvd van Ensor-winnaar De Patrick!

Gisteren werden de Vlaamse Oscars uitgereikt in Oostende, De Patrick was de absolute winnaar van De …