De opnamen van ‘Pippa’ zijn gestart

 

Intussen zijn de opnamen van ‘Pippa’, de nieuwe film van Marc Punt, met Nathalie Meskens, Tom Van Dyck en Bart De Pauw al drie dagen aan de gang.  En ook het meisje dat de rol van de jonge Nathalie Meskens zal spelen is intussen bekend.  Het betreft de jonge Yne Vertenten. Yne is 9 jaar, woont in St Niklaas en werd gekozen uit 1240 kandidates die reageerden op onze castingoproep.  Een castingoproep die ook via Cinevox werd verspreid, zoals hier wel vaker gebeurt.

Korte inhoud:

Pippa en Glenn houden het na vijf jaar huwelijk voor bekeken. Ze willen scheiden, maar raken het niet eens over de verdeling van hun eigendommen. De spanning loopt op, maar het gaat pas echt fout wanneer vrienden en familie zich met de zaak bemoeien.

En Pippa heeft een hoop fantasieën die ze wil uitproberen om meteen voor goed verlost te geraken van die vervelende Glenn.

Nathalie Meskens met haar jongere versie Yne Vertenten (foto Independent)

Voor Tom Van Dyck is het inmiddels de derde keer dat hij met Marc Punt samenwerkt, nadat hij eerder in ‘Matroesjka’s’ te zien was en één van de hoofdrollen speelde in ‘Frits & Freddy’. Nathalie Meskens had het geluk om met Punt te mogen werken op de set van ‘Bowling Balls’.

Bart De Pauw speelt de werkgever van Nathalie Meskens in ‘Pippa’. Bart had vroeger al rolletjes in ‘Alles moet weg’, ‘Team Spirit’ en ‘Team Spirit 2’, maar volgens Independent Films wordt zijn rol in ‘Pippa’ zijn eerste  échte filmrol. Volgens Marc Punt heeft hij in ‘Pippa’ enkele “behoorlijk pittige scènes met Nathalie en daar kijk ik echt naar uit,” zo liet hij eerder optekenen.

Ook Bart De Pauw is al aan de opnamen begonnen (foto Independent)

Naast Nathalie Meskens, Tom Van Dyck en Bart De Pauw zullen in ‘Pippa’ ook Ella Leyers, Sven De Ridder, Wim Opbrouck, Peter Van den Begin, Frank Aendenboom, Manou Kersting, Viviane De Muynck, Damiaan De Schrijver, Ivo Pauwels, Marc Stroobants en Daphne Wellens te zien zijn.

Ella Leyers op de set van ‘Pippa’ (foto Independent)

Marc Punt schreef en regisseerde eerder o.a. ‘Matroesjka’s’ 1 & 2 en ‘Bowling Balls’. Hij produceerde  ‘Frits & Freddy’, een film van Guy Goossens waarvoor Punt ook het scenario schreef.

Nathalie Meskens op de set van ‘Pippa’ (foto Independent)

Bekijk ook

De soundtrack van De Patrick op vinyl!

Wat een jaar was het voor het uitbrengen van vinyl, na de aankondiging van Bullhead, …