Opnames De Familie Claus 3 gestart!

Netflix kondigt vandaag aan dat de productie is gestart voor de Vlaams-Nederlandse kerstfilm De Familie Claus 3.

Net als de tweede film, wordt ook het derde deel geregisseerd door Ruben Vandenborre en maken fan-favorieten zoals Jan Decleir, Mo Bakker, Josje Huisman, Eva Van der Gucht, Stefaan Degand, Bracha van Doesburgh, Pommelien Thijs en Sien Eggers opnieuw deel uit van de cast.

“Het voelt fantastisch om terug op stap te mogen gaan met de familie Claus! We filmden reeds leuke scènes in de Alpen en gaan binnenkort terug naar de noordpool. Laat Kerstmis maar komen!” aldus Anthony Van Biervliet en Ruben Vandenborre van productiehuis Dingie.

Hoofdrolspeler Mo Bakker: “Ik heb heel veel zin om weer te gaan draaien voor De Familie Claus 3. Ik kijk ernaar uit om samen met de geweldige cast en crew ook van deze derde film een mooi eindresultaat te maken!”

Over De Familie Claus 3
Tot grote ontzetting van opa en Jules organiseert mama tijdens de kerstperiode een skivakantie in de bergen, om de familie net zoals vroeger weer wat dichter bij elkaar te brengen. Er zit voor opa en Jules niets anders op dan stiekem vanuit het hotel te opereren, wat de bedoeling om “samen te zijn” niet echt bevordert. Mama begrijpt er niets van en ook Noor mist haar grote broer. Dus doet ze wat ieder klein zusje of broertje in dat geval doet: haar broer overal volgen, openlijk én stiekem. Tot het onvermijdelijke gebeurt en Noor de kerstwereld ontdekt. Dan gaan de poppen pas goed aan het dansen. Want waarom zou zij geen kerstvrouw mogen zijn, net zoals haar grote broer?

De Familie Claus 3 is een productie van Dingie in samenwerking met Dutch FilmWorks met de steun van de Tax Shelter Maatregel van de Belgische Overheid.

De Familie Claus 3 wordt eind 2022 op Netflix verwacht in Nederland, België en Frankrijk. Meer info vind je op www.netflix.com/declausfamilie3

Bekijk ook

Bioscooprelease: Duty of Care!

In deze bewogen klimaattijden brengt Nic Balthazar met Duty of Care een fris en hoopvol verhaal over een dame die …