Home / Nieuws / Opnames gestart van 2 nieuwe fictiereeksen voor Ketnet!

Opnames gestart van 2 nieuwe fictiereeksen voor Ketnet!

Ketnet werkt deze zomer aan twee nieuwe reeksen: Meisjes is een webreeks en 3Hz een magisch-mysterieuze fictiereeks.

3Hz (drie hertz) wordt een reeks met een nostalgisch tintje, vermits ze schippert tussen 1989 en 2021. Felix (Junes Callaert) kan namelijk met zijn vintage walkman naar het verleden luisteren.

Samen met zijn vrienden gaat hij op zoek naar antwoorden over de dood van zijn moeder en ontdekt zo een milieuschandaal. Illegaal gedumpt afval uit de jaren ’80 bedreigt hun dorp. Wat heeft de dood van Felix’ moeder ermee te maken, en kan hij een ramp voorkomen?

De andere hoofdrollen zullen ingevuld worden door o.a. Ann Tuts en Stan van Samang.

3Hz is een coproductie van Ketnet en De Mensen, die in het najaar van 2021 te zien zal zijn.

In Meisjes volgen we in realtime de avonturen van vier vriendinnen. Wanneer de meisjes iets meemaken op woensdagnamiddag, is het ook effectief op dat ogenblik online te bekijken.

Op het einde van de week worden de videofragmenten gebundeld in een compilatie die zowel online als op Ketnet te zien zal zijn. De reeks wordt daarnaast aangevuld met extra online content voor een totaalbeleving

Meisjes is een productie van Sputnik Media, het productiehuis achter het populaire wtFock, en is gebaseerd op de Noorse web only dramareeks Jenter. De reeks zal vanaf 1 september te zien zijn.

 

Bekijk ook

Jaak Van Assche en Erwin Provoost ontvangen Lifetime Achievement Award en een ster op de Walk of Fame

Geen openingsweekend van Filmfestival Oostende afgelopen weekend, maar er werd wel hulde gebracht aan Jaak …