Home / Nieuws / ’Paradise Trips’ is ingeblikt

’Paradise Trips’ is ingeblikt

’Paradise Trips’, de eerste langspeler van Raf Reyntjens, is ingeblikt.  Dat is ongeveer het enige wat we kunnen meegeven over het verloop van de opnamen van die film waarin Gene Bervoets, Jeroen Perceval en Line Pillet de hoofdrollen spelen. Want de prent werd in het grootste geheim opgenomen.  Maar met de uitroep van Raf Reyntjens, op zijn facebookpagina ’It’s a wrap!’, weten we dat draaiperiode afgesloten is.  Jeroen Perceval is inmiddels ook terug, want hij stond  gisteren in zijn gedaante van rapper, als kRaMeR op het podium van Het Depot in Leuven.

We kwamen zelfs nog iets meer te weten.  Na die uitroep, zegt Raf nog : “We finally finished shooting Paradise Trips in Croatia. It was one hell of a shoot with extreme weather conditions but thanks to a wonderful cast and crew we managed to pull it off. Big up to all the great people who helped to make a dream come true. Can’t wait to show you the movie in 2015.”  We begrijpen dus dat de weersomstandigheden ver van ideaal waren om er een film in te draaien, maar dat ze er toch in geslaagd zijn te doen wat ze van plan waren dankzij de schitterende cast en technische ploeg.  Hij dankt die mensen nog omdat ze zijn droom hebben helpen waarmaken.  En besluit met de mededeling dat hij niet kan wachten om de film te laten zien in 2015.  Wij popelen mee.

‘Paradise Trips’ vertelt het verhaal van de norse buschauffeur Mario (Bervoets) die tegen zijn zin een kleurrijke bende jongeren naar een festival in Kroatië moet brengen. Het verloopt niet zoals gepland en de reis verandert al snel in een fascinerende trip die Mario keihard confronteert met zijn vooroordelen en met zijn verloren zoon (Perceval).

Naast Gene Bervoets, Jeroen Perceval en Line Pillet komen ook de namen van  Noortje Herlaar, Tania Van der Sanden en Marie Louise Stheins voor op de lijst van de cast.

De film wordt geproduceerd door Caviar, in coproductie met Climax Films en IJswater Films (NL). Paradise Trips kreeg de steun van het Vlaams Audiovisueel Fonds, Screen Flanders, het Nederlands Filmfonds en Le Centre du Cinéma et de l’Audiovisuel van de Franse Gemeenschap. Verder kan de film rekenen op de medewerking van zender 2BE. Filmverdeler Cinéart brengt de film volgend jaar in de zalen.

Zie ook :

Raf Reyntjens met Gene Bervoets en Jeroen Perceval op reis

Ook Line Pillet mag mee op reis

Raf Reyntjens over 2014

 

Bekijk ook

Speciale vermelding voor Retrospekt op Brussels International Film Festival!

Zonet vond de slotceremonie plaats voor de derde editie van het Brussels International Film Festival. …