‘Patser’-feestje in de Carré voor de 350.000.ste bezoeker

Willebroek, 7 april 2018.  De derde film van Adil & Bilall heeft de kaap van de 350.000 bezoekers gehaald en dat werd gisteren uitbundig gevierd in de Carré van Willebroek in aanwezigheid van beide regisseurs, patsers Nora Gharib en Junes Lazaar, en heel wat fans. De film staat in Vlaanderen nog steeds in de top 10 van de Vlaamse bezoekersaantallen, is inmiddels in zijn 11de speelweek en staat nog in heel wat Vlaamse bioscopen geprogrammeerd. Als de bezoekersaantallen van Nederland en Frankrijk worden meegerekend, staat de teller op ruim 500.000 bezoekers.

‘Patser’ betekende een heuse rollercoaster voor het regisseursduo.  Zij zijn ontzettend blij én fier met dit resultaat en blikken vol vertrouwen en goesting vooruit naar ‘Patsers’ die in 2020 in de bioscopen verwacht wordt. ‘Patser’ is een productie van a team productions in coproductie met het Nederlandse Column Film en het Waalse 10.80 Films en wordt mogelijk gemaakt door de steun van het Vlaams Audiovisueel Fonds, Screen Flanders, Centre du Cinéma et de l’Audiovisuel, Screen Brussels, Cobo Fonds, Netherlands Film Production Incentive, Stad Antwerpen, de Belgische tax shelter financiering, Casa Kafka, VTM, Telenet, VOO/BETV, RTBF, BNN-VARA, Kinepolis Film Distribution en Indie Sales.

 

‘Patser’ wordt sinds 24 januari 2018 in de bioscopen verdeeld door Kinepolis Film Distribution (KFD).

Patser-feest in Carré met Junes Lazaar, Adil El Abri, Nora Gharib en Bilall Fallah (foto Philippe Wuyts – Facebook : Philippe Wuyts Photography – Instagram : philippewuyts)
Bilall, Junes, Saïd Boumazoughe, Adil, Nora en Nabil Mallat (credits: philippe wuyts
fb: philippe wuyts photography)
instagram: philippewuyts

Bekijk ook

Streamz Academy zoekt aanstormend schrijftalent!

Streamz daagt iedereen met een kriebelende pen uit om zich in te schrijven voor de …