Home / Nieuws / Binnenkort / Peter Monsaert (’Offline’) zoekt actrices voor zijn nieuwe film

Peter Monsaert (’Offline’) zoekt actrices voor zijn nieuwe film

Voor zijn nieuwe langspeelfilm, ’Le Ciel Flamand’ is regisseur Peter Monsaert (’Offline’) op zoek naar dames om de twee vrouwelijke hoofdrollen (moeder en dochter) en een vrouwelijke bijrol te vertolken.  Dit zijn de rollen waarvoor hij actrices zoekt.  Is dit niets voor jou, stuur dan het bericht door naar dames die je kent en die misschien wel in aanmerking komen :

Monique Mahieu-Jacques: 50-65 jaar.

Monique is een zeer zelfstandige vrouw, die gehard door het leven en haar werk zeer goed weet wat ze wil. Toch is het ook een bijzonder warme, zorgzame vrouw, wat zich vooral uit in de liefde voor haar kleindochter en dochter. Doorheen de jaren is zij een pak milder geworden, zonder daarbij haar strijdvaardigheid te verliezen.

Sylvie Mahieu 30-35 jaar, dochter van Monique

Sylvie lijkt in heel wat opzichten op haar moeder, alleen is zij de nog hevigere versie ervan. Het is een doorzetter en net zoals haar moeder een bijzonder zelfstandige vrouw. Ze is koppig en zelfbewust. Ze gaat prat op haar single zijn en heeft geen nood aan mannelijk gezelschap. Doorheen de film voelt ze het schild dat ze sinds de jaren rond zich heeft gevormd echter langzaam afbrokkelen.

Vanessa Vertonghen: 35-45 jaar, werkneemster van Monique en Sylvie.

Vanessa is een warme vrouw, die als werkneemster ook een vriendschappelijke band heeft opgebouwd met Sylvie en Monique. Ze heeft een goede inborst maar is een beetje simpel. Ze staat stevig op de eigen benen en zoekt haar geluk in de kleine dingen, zonder zichzelf grote levensvragen te stellen. Ze voelt zich goed in haar lijf en heeft weinig complexen.

Voor al deze rollen is een West-Vlaamse tongval een pluspunt.

PRAKTISCH:

Indien je geïnteresseerd bent: graag recente foto’s + cv doorsturen naar [email protected] Reageren voor 22 april.

De auditiedagen zullen georganiseerd worden op 12 en 14 mei.

Bekijk ook

Het 34ste Festival van Namen opent met ‘Chambre 212’, de nieuwe film van Christophe Honoré!

Het 34ste Internationaal Festival van de Franstalige Film van Namen (FIFF) vindt plaats van 27 september tot 4 …