Home / Nieuws / In de zalen / Peter Van Den Begin en dochter Charlie spelen samen in Wonder Park

Peter Van Den Begin en dochter Charlie spelen samen in Wonder Park

De appel valt niet ver van de boom. Amper 13 jaar wordt Charlie Van Den Begin gecast om de stem van June in te spreken, het hoofdpersonage in de animatiefilm ‘Wonder Park’. Haar vader, Peter Van Den Begin, mag weliswaar ook meedoen maar zijn bijdrage blijft bescheiden. Hij geeft de papa van June een stem. ‘Een beetje een seut‘, aldus Peter Van Den Begin. ‘Ja, een beetje een mossel,’ beaamt Charlie al lachend.

June is een vrolijk meisje met een rijke verbeelding. Ze ontdekt het pretpark Wonderland dat verborgen ligt in het bos en vol met spectaculaire attracties en sprekende dieren staat. Jammer genoeg ligt het er vervallen bij.
Omdat het park tot leven komt in de verbeelding van June, is zij de enige die het park nieuw leven kan inblazen. Samen met de dieren zet June alles op alles om het pretpark te redden en het wonderbaarlijke opnieuw in Wonderland te brengen.
‘Wonder Park’ speelt vanaf woensdag 20 maart in de zalen.

Ook Tine Embrechts sprak een stemmetje in.

En Maarten Bosmans.

En Mieke Laureys deed de stemmenregie.

Andere stemmen werden nog ingesproken door Hilde De Baerdemaeker (Mama), Kobe Van Herreweghe (Peanut), Walter Baele (Steve), Tine Embrechts (Greta), Tom De Cock (Cooper), Peter Van de Veire (Gus), Henri Medard Nlamdu (Banky), Bert Huyzentruyt (Oom Tony), Jits Van Belle(Aunt Albertine) en Eline De Munck (Counselor Shannon)

Bekijk ook

Adil en Bilall gestart met opnames nieuwe serie!

De opnames van de nieuwe Vlaamse VIER-fictiereeks Grond zijn opgestart in Brussel. De regisseurs zijn …