Home / Nieuws / Philippe Geubels spreekt stem in voor animatiefilm van Studio 100!

Philippe Geubels spreekt stem in voor animatiefilm van Studio 100!

Studio 100 heeft sinds eind juni een nieuwe kinderheld en daar zal in oktober al de eerste animatiefilm van te zien zijn in de bioscoop. De stemmencast van 100% Wolf werd vandaag bekend gemaakt.

Onder meer Phillippe Geubels, Lennart Lemmens & Manou Kersting lenen hun stemmen uit voor de hoofdrollen in deze film. Daarnaast maken ook o.a. Bert Huysentruyt en Walter Baele deel uit van de stemmencast.

“100% Wolf is een topfilm“, zegt Lennart Lemmens. “Het is een spannend verhaal met grappige personages, leuke muziek en lekker veel mysterie”.

Philippe Geubels zorgt voor een extra komische noot: “Ik vind stem acteren enorm leuk, omdat je dan eens helemaal iemand anders kan zijn.”

Dubbings zijn heel fijn, omdat je heel veel kleur kan geven aan iets. Je geeft een extra dementie aan de personages en dat is echt magisch”, zegt Manou Kersting.

Het verhaal is gebaseerd op het gelijknamige boek van de Australische schrijfster Jayne Lyons. Freddy en zijn familie zijn overdag gewone mensen, maar ’s nachts transformeren ze al eeuwenlang in weerwolven. Normaal zou Freddy vanaf zijn dertiende verjaardag ook moeten transformeren, maar hij verandert in een roze poedel. Vanaf dan heeft hij maar één missie: bewijzen dat hij voor 100% een wolf is.

100% Wolf is vanaf 28 oktober te zien in de Belgische bioscopen.

 

Bekijk ook

Peter-Van-Den-Begin-Cinevox

The Barefoot Emperor haalde 25e festivalselectie!

Op vrijdag 25 september opent The Barefoot Emperor het Odessa Film Festival in Oekraïne. Voor het …