Home / Nieuws / In de zalen / Privé-vertoning met je bubbel!

Privé-vertoning met je bubbel!

CINEMATEK biedt families, collega’s en groepen exclusieve en intieme privé-vertoningen aan voor hun sociale bubbel.

Sinds de bioscopen weer open mochten werd de meerderheid van de tickets aangekocht door de individuele cinefiel. Hierdoor is het steeds puzzelen om zoveel mogelijk mensen veilig in de zaal kunnen krijgen.

Omdat CINEMATEK graag groepen in een meer ontspannen sfeer wil onthalen, lanceren ze het aanbod “50 films à la carte”.  Elke dag om 20u uur bieden ze hiervoor de Plateau-zaal aan voor maximum 15 mensen.

Je krijgt de keuze tussen films in allerlei uiteenlopende genres en stijlen, van stomme films met piano tot Chunking Express van Wong Kar-Wai. Ook klassiekers als Cassablanca, populaire films als Back to the Future en drama’s zoals Festen, staan op het programma.

Uit eigen land kan je kiezen tussen de Vlaamse film Pallieter en de Waalse C’est arrivé près de chez vous. In deze laatste volgt een groep cineasten een moordenaar (Benoit Poelvoorde). De filmmakers worden meegesleept in het geweld.

Voor €150 kan je met jouw sociale bubbel één van de 50 films à la carte kiezen. Voor vertoningen van stille films wordt €100 extra gevraagd voor de pianist.

Bekijk het volledige programma en reserveer de zaal hier.

 

 

 

Bekijk ook

Roel Vanderstukken over zijn rol in Bigfoot Family!

Vanaf 5 augustus kan je in de zalen naar de Belgische animatiefilm Bigfoot Family gaan …