New pigs on the block

Laden Films

Aanstaande Films

Films Zoeken en weergeven navigatie

Aanstaande Films

Films Lijst navigatie

juni 2022

New pigs on the block

15 juni  12 juli

Filmmaker Jimmy Kets richt de camera op 3 varkens: Luc, Mia & Anja. Zij spelen de hoofdrol in een sociaal buurtproject. Op een met elektrische draad afgebakend stukje niemandsland, tussen een spoorweg en een kleine parking, verwerken de varkens de voedseloverschotten van restaurants en winkels uit de buurt. Een nobel opzet. De film start dan ook in een ogenschijnlijk aards paradijs... New Pigs on the Block is een teder confronterende film, die op ongeziene wijze de ambigue relatie belicht tussen mens en dier.

Meer weten »

FOMO

29 juni  26 juli

Een groep van 10 influencers neemt deel aan een gloednieuw realityprogramma met als hoofdprijs een wereldreis. Het spel, dat zich diep in een bos afspeelt, blijkt echter niet zo onschuldig als gedacht. Door enkele bizarre gebeurtenissen begint de groep zich vragen te stellen over de ware opzet van het programma. En wanneer er plots een gemaskerde moordenaar opduikt, verandert het spel in een overlevingsstrijd en ontpopt er zich een kat-en-muisspel tussen de influencers en de moordenaar. Kunnen ze ontsnappen?

Meer weten »

juli 2022

HAZARD

20 juli  30 augustus

Release: 20/07/2022 Regie: Jonas Govaerts Genre:  Duur: Noah houdt zielsveel van zijn vriendin Lea en hun dochtertje Zita, maar zeker even veel van zijn gepimpte wagen. Een schijnbaar eenvoudige klus als chauffeur ontaardt echter al gauw in een onwaarschijnlijke en zenuwslopende race door Antwerpen.

Meer weten »

september 2022

Ritueel

7 september  11 oktober

Kiki is een duikster gespecialiseerd in forensich duiken en het bergen van lijken. Ze heeft hard moeten knokken voor het respect van het kleine team macho’s dat ze leidt. Wanneer Kiki een afgehakte hand opvist uit een Brussels kanaal, komt ze in aanraking met hoofdinspecteur Nick Cafmeyer. De hand blijkt levend afgezaagd. Nick zoekt het in een afrekening in het drugsmilieu, maar Kiki heeft, vanuit haar achtergrond, een heel andere kijk op de zaak. Ze wordt meegezogen in een kolkende reeks gebeurtenissen waar ze niet ongeschonden kan uitkomen…

Meer weten »

Onze Natuur

21 september  11 oktober

Regie: Release: 21/09/2022 Genre: docu De missie van Onze Natuur: elke Belg grenzeloos trots maken op wat er zich in ons eigen land afspeelt. Zo trots zelfs, dat Onze Natuur spontaan beter beschermd wordt. Wij Belgen zijn van nature bescheiden. Maar over de Belgische natuur hoeven we niet bescheiden te zijn. Niet het luipaard, maar onze slechtvalk is het…

Meer weten »

oktober 2022

Rebel

5 oktober  8 november

Na de dood van zijn vader zoekt Nassim, een 13-jarige Marokkaanse jongen, naar een eigen identiteit. Zijn moeder Leila probeert hem angstvallig weg te houden van zijn oudere broer Karim, een lokale dealer en gangster. Ondanks zijn jonge leeftijd moet Nassim beslissen hoe de rest van zijn leven er zal gaan uitzien.

Meer weten »

Zillion

26 oktober  29 november

1997. Frank Verstraeten, een computergenie met een onwaarschijnlijke neus voor zaken, een fascinatie voor het nachtleven en een ongezonde bewijsdrang wil slechts één ding: een eigen discotheek die de concurrentie niet alleen overtreft maar simpelweg vernedert. De futuristische megadiscotheek Zillion is een feit en Frank ontpopt zich van computermarchand uit Meise tot de spilfiguur van het Antwerpse nachtleven. Hij paradeert met de mooiste vrouwen van België en smeedt een alliantie met Dennis Black Magic, de pornokoning die voor de pikante extra's zorgt. Helaas duren ook hier mooie liedjes niet lang. Frank creëert vijanden binnen en buiten z'n discotheek, verliest de controle en gaat met zijn eigen danstempel ten onder.

Meer weten »

REWIND

26 oktober  23 november

Release: 26/10/2022 Regie:  Genre:  Duur:

Meer weten »

november 2022

Close

2 november  2 december

De dertienjarige Léo en Rémi zijn beste vrienden. Er komt echter een abrupt einde aan deze vriendschap waarna Léo vol onbegrip toenadering zoekt tot Sophie, de moeder van Rémi. Terwijl ze pogen te begrijpen wat er is misgegaan, hopen de jongens op vergeving en verzoening.

Meer weten »

februari 2023

BIM

15 februari, 2023  14 maart, 2023

BIM volgt het buitengewone verhaal van drie onschuldige paasklokken, Bim, Bommel en Pi, die op een gevaarlijke reis vertrekken om het magische elixer te verzamelen dat onmisbaar is om het winterseizoen af te sluiten.

Meer weten »
+ Export Films