Roel Mondelaers zoekt 200 figuranten

Altijd al eens in een film willen meespelen?  Dan is nu uw moment aangebroken. Tenminste als u jong, wild en mooi bent.  Want Roel Mondelaers zoekt 200 van die jonge, wilde en mooie figuranten voor zijn langspeelfilm ‘Plan Bart’, die hij deze zomer in Brussel draait, meer bepaald van 16 juni tot en met 30 juli. Met een beetje geluk bent u erbij en met een beetje meer geluk nog komt u herkenbaar in beeld. 

‘Plan Bart’ moet een romantische komedie worden over een vrouw van 35, die na tien jaar relatie van haar vriend te horen krijgt dat hij geen kinderen wil.  Terwijl dat eigenlijk altijd wel haar bedoeling was geweest. Ze dumpt hem en zoekt een vader voor haar kind.  Als die zich niet meteen aanbiedt en ze op een dag een oude bekende tegen het lijf loopt, stelt ze hem voor om voor een smak geld een kind met haar te maken en vervolgens uit haar leven te verdwijnen.  Maar natuurlijk loopt niet alles zoals gepland.

De ploeg van ‘Plan Bart’ is nu op zoek naar een kleine massa figuranten.  Die zijn nodig voor twee scènes.  De ene speelt zich af in een grote discotheek, waar men dus jong en swingend volk nodig heeft.  Die opnamen gebeuren op 12 juli.  De andere scène is een prijsuitreiking waar de reclamesector zichzelf viert, omdat niemand anders dat in het hoofd zou halen. Voor die scène, een Award Night,  zoekt Roel Mondelaers vlotte, stijlvolle types, tussen de 25 en 45, die een voorkomen hebben van een persoon die in de reclame zou kunnen werken.  Hij of zij moeten opdagen in galakledij.  Denk verder, denk aan reclamejongens en je weet dat je moet kunnen doorgaan voor een persoon die zo vlot en glad is dat hij of zij na een eerste contact weer van je afglijden. Award Night wordt op 1 juli gefilmd.

Wilt u erbij zijn, stuur dan naam, geboortedatum, gsm-nummer, foto’s (close-up gezicht en volledige lengte) naar figuratiebart@gmail.com

Er is een onkostenvergoeding voorzien.

Zie ook :

Roel Mondelaers zoekt een Indiër

Roel Mondelaers over 2013

Bekijk ook

Baghdad Messi maakt indruk op het Filmfestival van Oostende!

Zaterdag 28 januari ging Baghdad Messi feestelijk in première in aanwezigheid van de voltallige cast …