Sooner start het jaar met meer dan 60 nieuwe films!

Sooner start het jaar met een groot aanbod aan nieuwe films. 0ok de laureaten van de afgelopen jaren van de Ensors naar voren in het aanbod.

Dankzij een exclusieve partnership met De Ensors kan je de komende maanden de allerbeste laureaten streamen bij Sooner. Geniet vanaf 21 februari van films zoals D’Ardennen, Patser, Le Fidèle, Coureur, Kid, Home en tientallen andere bekroonde Vlaamse toptitels. De Ensors zijn de belangrijkste film- en televisieprijzen in Vlaanderen. Elk jaar zetten ze het talent van de Vlaamse audiovisuele sector in de kijker.

Sooner lanceert een nieuwe campagne waarbij iedereen tot en met 28/02/2022 voor €1 kan genieten van het Premium abonnement. Indien u een code wenst om het aanbod te ontdekken als onderdeel van deze campagne, neem dan contact op via marie-julie@dayonempm.be

Sooner is het streaming platform ontwikkeld door en voor filmliefhebbers, en is actief in België, Nederland, Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk en Zwitserland. Ze bieden niet alleen de grootste bekroonde producties en klassiekers van de wereldwijde en de Belgische cinema aan, maar ook allerhande genrefilms, van horror tot science fiction, documentaires, films voor alle publieken en alle leeftijden, minder bekende ontdekkingen, en parels van vroeger en nu die niet breed genoeg in de zalen zijn uitgekomen.

Sooner België verzamelde al meer dan 7.000 films, zorgvuldig uitgekozen bij meer dan 300 distributeurs, producenten en internationale sales agents. Het platform wordt op wekelijkse basis aangevuld met nieuwe titels. Dat maakt van Sooner de grootste online filmcatalogus die in België beschikbaar is.

Meer info vind je op Sooner.

Bekijk ook

Opnames gestart voor Noise!

De opnames van Netflix’ nieuwe psychologische thriller Noise zijn gestart. De Belgisch-Nederlandse film is geschreven door …