Stefan Perceval over FOMO!

Vanaf 29 juni kan je in de bioscoop gaan kijken naar de Vlaamse horrorfilm FOMO, met o.a. Stefan Perceval (Torpedo, Kom hier dat ik u kus).

FOMO, ofwel Fear Of Missing Out, is een alomtegenwoordig verschijnsel. In een maatschappij waar alles in een flits wordt vastgelegd en binnen de seconde gedeeld wordt op allerhande social media, kan je er al wel eens last van hebben. Maar is het allemaal wel zo rooskleurig als iedereen doet uitschijnen?

Stefan Perceval in FOMO

Niemand minder dan Nora Dari (Aaliyah), Joffrey Anane (Ashon), Nathan Bouts (Toby), Oscar Högström (Lowie), Sarah-Lynn Clerckx (Billie), Leonard Santos (Mauritz), Ayana Doucouré(Luna), Kes Bakker (Charles), Stefan Perceval (Hugo), Gilles Van Hecke (Xander), Steffi Mercie(Cleo), Hariette Sylva (Robin) en Jamie-Lee Six (Paulien), zullen binnenkort op het witte doek schitteren in deze nieuwe Vlaamse jongerenfilm.

Verhaal:

Een groep van 10 influencers neemt deel aan een gloednieuw realityprogramma met als hoofdprijs een wereldreis. Het spel, dat zich diep in het bos afspeelt, lijkt echter niet zo onschuldig als gedacht. Er gebeuren tal van bizarre situaties waardoor de groep zich vragen begint te stellen over de opzet van het programma. Wanneer er plots een gemaskerde moordenaar opduikt, verandert het spel in een overlevingsstrijd en ontpopt er zich een kat-en-muisspel tussen de influencers en de moordenaar. Kunnen ze ontsnappen?

FOMO is vanaf 29 juni 2022 te zien zijn in de bioscoop en dit najaar op Streamz.

Bekijk ook

Dit zijn de winnaars van de competities van FFO23!

Tijdens de vijftiende editie van Filmfestival Oostende werden naar jaarlijkse gewoonte de winnaars binnen elke …