Stuur nu je film in voor CUT TO: GENT!

In augustus is er weer een nieuwe editie van CUT TO: GENT, daarvoor kan je nu alvast je film insturen.

Op zaterdag 14 augustus 2021 vormt Sphinx Cinema in Gent opnieuw het decor voor de vierde editie van het kortfilmfestival CUT TO: GENT. Sinds de start in 2018 is het filmfestival nooit gestopt met het verdedigen van haar belangrijkste richtlijn: jonge filmtalenten promoten en zien groeien.

Jaar na jaar gaat het team van programmatoren op zoek naar een opwindende selectie van beeldenmakers met een vrije artistieke expressie. Ongeacht het budget, de lengte, of het genre, het idee is om een eclectische selectie te maken met de beste korte films van regisseurs onder de 30 jaar.

Met drie spetterende programma’s (National Shorts, International Shorts en Ghentian Shorts), een competitie en allerhande talks, biedt CUT TO: GENT een mooie staalkaart van de filmmakende jeugd, een artistieke verwennerij voor maker en liefhebber.

Wacht niet te lang en stuur jouw film in vóór 13 juni. Opgelet: het festival mikt op jonge filmmakers. Je was (of bent) 30 jaar of jonger tijdens het maken van je film om te mogen deelnemen.

Bekijk ook

Hotel Centaur zoekt hulp!

De Grieks-Belgische kortfilm Hotel Centaur heeft jouw hulp nodig.  De opnames van de film zijn …