Home / Nieuws / Teaser van de opnamen van ‘Cargo’

Teaser van de opnamen van ‘Cargo’

Afgelopen weekend filmden Gilles Coulier en zijn ploeg de laatste scènes van zijn eerste langspeelfilm ‘Cargo’, het verhaal van drie broers die het familiebedrijf in de visserij proberen te redden van de ondergang. De opnames vonden plaats in en rond Oostende en de hoofdrollen worden vertolkt door Sam Louwyck, Wim Willaert en Sebastien Dewaele.

KLIK HIER om de teaser van de opnamen te bekijken.

‘Cargo’ is het derde project van productiehuis De Wereldvrede. De serie ‘Bevergem’, ook in een regie van Gilles Coulier, werd geselecteerd voor het televisiefestival Séries Mania, Film Fest Gent en het International Filmfestival van Rotterdam. De serie heeft ook 6 nominaties op zak voor de Vlaamse Televisie Sterren en maakt ook kans op de publieksprijs.

‘Cargo’ is een productie van De Wereldvrede in coproductie met het Nederlandse productiehuis Halal. Het project kan rekenen op steun van de stad Oostende, de Marine en het VAF en werd bijkomend ondersteund door het economisch Fonds Screen Flanders. Dutch FilmWorks (DFW) brengt de film in de bioscopen.

Zie ook : 

‘Cargo’ in het bioscoopjournaal 

Wim Willaert over Gilles Coulier

Wim Willaert over Gilles en ‘Cargo’ 

Bekijk ook

Opnames ‘de Patrick’ van Tim Mielants (‘Peaky Blinders’) met Kevin Janssens van start

BRUSSEL, 12 JULI 2018. De opnames van  ‘de Patrick’, het langspeeldebuut van Tim Mielants (‘Code 37’, ‘Cordon’, …