Trailer ‘El color del camaleón’ van Andrés Lübbert

Tijdens het Pinochet-regime valt Jorge in handen van de Chileense geheime diensten, die hem dwingen voor hen te werken op een bijzonder gewelddadige manier. Hij weet te ontkomen en wordt oorlogscameraman in België. Vandaag neemt Andrés zijn vader voor het eerst terug naar de plekken van zijn Chileens onvoltooid verleden.

‘The Color Of The Chameleon’ is een intiem verhaal. Het verhaal van een man op zoek naar innerlijke rust. Het verhaal van een zoon en zijn indringende zoektocht naar antwoorden. Het verhaal van een vader en zijn zoon en hun gebrek aan dialoog. Een intrigerend en universeel verhaal over de duistere kant van het mens-zijn.

De Belgische Chileen Andrés Lübbert heeft een Master in de Audiovisuele Kunsten van de filmschool. Zijn documentaires namen deel aan 130 internationale filmfestivals in twintig landen en wonnen 19 prijzen. In 2013 was hij laureaat van Vocatio, voor zijn roeping in de sociale film. Andrés vertelt vooral verhalen uit zijn interculturele omgeving ivm migratie, identiteit, mensenrechten, en sociale zaken.

 

Bekijk ook

We Love Cinema Days!

Ook zin in een gigantische portie cinema? Geniet met BNP Paribas Fortis van de We …