Home / Nieuws / Binnenkort / ‘Trouw met mij!’ heeft nu ook een trailer

‘Trouw met mij!’ heeft nu ook een trailer

Terwijl onlangs nog op het Film Fest Gent een elftal Vlaamse langspeelfilms in première gingen, beleefde een Gentse film zijn wereldpremière op het Spaanse en hooggewaardeerde Filmfestival van Valladolid.  ‘Trouw met mij!’ is de tweede langspeler van Kadir Balci, geschreven door Balci himself, samen met Jean-Claude Van Rijckeghem, die op zijn beurt dan weer de film produceerde samen met zijn zakenpartner bij A Private View, Dries Phlypo.  In Valladolid genoot de film veel bijval en werd onder meer gezegd dat we hier te maken krijgen met een Vlaamse versie van ‘My first Greek Wedding’, zij het dan met meer diepgang, meer fond.  Als teaser kan dat al iets zeggen natuurlijk.  Maar wat nog meer zegt is de trailer.  En die kan je HIER bekijken.  Dus gewoon klikken op : HIER!

In ‘Trouw met mij!’ beslist turnleraar Jurgen om te trouwen met zijn vrouwelijke collega Sibel.  Maar hun families vinden dat geen zo’n best idee. Jurgens Vlaamse ouders begrijpen niet waarom hun zoon zijn vorig lief, een meisje met Vlaamse roots, heeft laten staan om die collega te trouwen die toch een beetje anders is.  En ook ook Sibels broer heeft nogal moeite met de volgens hem veel te impulsieve beslissing van zijn zus.

Kadir Balci debuteerde eerder met het prima ‘Turquaze’, in zijn tweede film spelen Dries De Sutter en Sirin Zahed de hoofdrollen.

Zie ook : 

Het bioscoopjournaal was op de set van ‘Trouw met mij!’ 

Dit heet dan een teaserposter

Bekijk ook

Deze Vlamingen hebben een nominatie te pakken voor Les Magritte du Cinéma

Vrijdag werden in Brussel door de Académie André Delvaux de nominaties bekendgemaakt voor de negende …