Vacature bij Caviar!

Caviar is op zoek naar een Investor Relations Manager.

Caviar is een internationaal productiehuis dat zijn oorsprong kent in België en ondertussen ook kantoren heeft in Los Angeles, Parijs en Londen. Ze wonnen vorig jaar twee Oscars met Sound of Metal.

Het hoofdkantoor bevindt zich in Mechelen en huist de afdelingen Commercials, Film, Tax Shelter en RosesRBlue (TV). Caviar herbergt als een van de weinige productiehuizen een eigen Tax Shelter werking. Dankzij deze wetgeving kunnen Belgische bedrijven audiovisuele projecten financieel ondersteunen in ruil voor een aantrekkelijk rendement. Om dit in goede banen te leiden wordt er vanuit hun Tax Shelter departement nauw samengewerkt met hun collega’s uit de filmproductie en – financiering, waarbij we steeds de belangen verdedigen van hun investeerders. Op het kruispunt van financiering, creativiteit en relatiebeheer, dat is waar je hen kan vinden. Om de werking en groei mee te ondersteunen zijn ze op zoek naar iemand die zijn/haar schouders wil zetten onder deze verantwoordelijkheden:

1. Je bent betrouwbaar en bereikbaar: Jij bent het aanspreekpunt voor de investeerders: dit zijn bedrijfsleiders op C-niveau van mooie Belgische ondernemingen. Ze geloven sterk in het opbouwen van duurzame relaties op basis van integriteit en professionaliteit. Je volgt dossiers nauwkeurig op en leeft de Tax Shelter wetgeving na.

2. Je bent commercieel sterk: Je kan nieuwe klanten aantrekken op basis van het positief verhaal van Caviar. Je gaat zelf op zoek naar nieuwe samenwerkingen en verdiept de bestaande partnerships. Je beheert zo een eigen sales pipeline.

3. Je bent creatief: je denkt mee na over hoe ze de partners kunnen betrekken bij hun producties aan de hand van o.a. set-bezoeken, evenementen, informatiesessies etc.

4. Je hebt strategisch inzicht: je denkt een gameplan mee uit om onze propositie te beschermen en te versterken.

Je bent een collega die:

– Een positieve mindset koestert.

– Energie haalt uit sociale contacten en voldoende verantwoordelijkheidsgevoel heeft om met een losse sfeer om te gaan.

– Zin heeft om te ondernemen. Jij creëert kansen, kunt zelfstandig werken en stelt de juiste prioriteiten voor jezelf.

– Commerciële ervaring heeft (min 2 jaar) in accountmanagement of prospectie, op een professionele en menselijke manier.

– Affiniteit voelt met bedrijfsfinanciering, als gesprekspartner voor (financiële) bedrijfsleiders en ondernemers.

– Blij wordt van cultuur, film en nieuwe contacten leggen.

Extra troeven zijn een goede beheersing van het Frans, kennis van de Belgische bedrijfsfiscaliteit en een sterk netwerk.

Zij bieden jou naast een fantastisch team van mensen graag een marktconform salarispakket met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, GSM-abonnement, hospitalisatieverzekering, laptop en een bedrijfswagen. Je werkt in Mechelen en van thuis uit.

Stuur je cv en korte motivatie naar taxshelter@caviar.tv

Wens je nog meer informatie? Neem dan contact op met Thomas Verschuere / thomas.verschuere@caviar.tv of Maril Dings / maril.dings@caviar.tv

Bekijk ook

Vacature bij Tax Shelter!

Om de groei sinds de hervorming van 2015 te ondersteunen, is Taxshelter.be op zoek naar een …