Home / Nieuws / Varia / Vic De Wachter kruipt in de huid van de Kerstman in nieuwe Sinterklaasfilm!

Vic De Wachter kruipt in de huid van de Kerstman in nieuwe Sinterklaasfilm!

Sinterklaas en de Kerstman samen in

In Waar is het grote boek van Sinterklaas? zie je twee wit-bebaarde mannen met een rood gewaad naast elkaar. De boeken van beide gulle gevers worden gestolen en ze moeten trachten die terug te krijgen vóór het te laat is…

Ook enkele Vlaamse acteurs maken hun opwachting in deze Nederlandse film. Vic De Wachter neemt de rol van de Kerstman voor zijn rekening. En zo goed als het hele gezin van Kristel Verbeke leent zijn stem aan een personage in de Vlaamse versie van de film. Zo vertolkt Gene Thomas de speelgoeddirecteur ‘Guus Blik’, Kristel Verbeke neemt de stem van ‘Julie Blik’ voor haar rekening en dochtertje Lily klruipt in de huid van ‘Lara Blik’.

Synopsis

Guus Blik, de eigenaar van de grootste speelgoedfabriek van het land, vindt het belachelijk dat Sinterklaas speelgoed ‘gratis weggeeft’ aan de kinderen. Hij steelt het boek van Sinterklaas en hierdoor dreigt pakjesavond in het water te vallen. Ten einde raad vraagt Sinterklaas aan de Kerstman of hij zijn boek mag lenen, maar dan blijkt dat Guus ook op de Noordpool heeft toegeslagen! Lukt het Sinterklaas om samen met de Kerstman beide feestdagen te redden?

Vanaf 23/10/2019 in de bioscoopzalen.

Bekijk ook

Schilders op Docville!

Ook dit jaar strijden er weer tien documentaires op DOCVILLE voor de titel van Beste …