Home / Nieuws / Binnenkort / Volksfilm ‘Adam en Eva’ in première op 20 februari 2020!

Volksfilm ‘Adam en Eva’ in première op 20 februari 2020!

Adam & Eva, de nieuwe langspeelfim van filmmaker Nicolaas Rahoens met in de hoofdrol Marijn Devalck, Bob De Moor, Peggy Schepens en Robrecht Van den Thoren, gaat op 20 feburari in première in GC De Kluize in Oosterzele. De film speelt zich af in de Vlaamse Ardennen en meer dan 400 acteurs, figuranten en vrijwilligers uit de Vlaamse Ardennen hebben hieraan meegewerkt. Vanaf 20 februari is deze charmante volksfilm te zien in alle 18 Vlaams Ardense gemeentes met in totaal 99 filmvoorstellingen.

Adam & Eva gaat over de neerslachtige professor Adam (Bob De Moor) wiens levenslust wordt aangewakkerd wanneer hij verliefd wordt op Eva (Peggy Schepens), een lokale schoonheid, en wanneer er een mooie vriendschap ontstaat met de zieke Michel, een kasteelheer (Marijn Devalck). Vriendschap, liefde, humor en drama staan centraal in deze charmante volksfilm.

(regie): Ik ben enorm fier op de unieke manier waarop Adam & Eva tot stand is gekomen, met de steun van zoveel enthousiaste vrijwilligers en alle burgemeesters. Als Vlaams Ardenner is het fantastisch om mijn eigen streek op deze manier in beeld te kunnen brengen. Ik hoop elke inwoner te mogen verwelkomen en hen een mooie avond te bezorgen.

Marijn Devalck: Iedereen kent me van mijn personage in F.C. De Kampioenen maar eigenlijk heb ik een acteursopleiding in drama genoten. Ik heb deze rol dan ook met hart en ziel gespeeld.

Bekijk ook

Dienende rollen door Ruth Becquart!

Deze week gingen de opnames van de nieuwe film van Peter Monsaert van start, Ruth …