WE LOVE CINEMA DAYS!

BNP Paribas Fortis en Brightfish organiseren eindelijk weer hun Cinema-vierdaagse, met elke film aan 6 euro voor iederéén.

Laat niemand hier ooit nog over twijfelen: België is een cinema-land. Sinds de heropening van de zalen, een paar weken geleden, gingen we met z’n allen massaal terug naar de bioscoop. Wij zien onze favoriete films duidelijk het allerliefst op het Grote Scherm.

En dat herwonnen plezier, die herwonnen beleving, wordt alleen nog maar intenser en interessanter tijdens de WE LOVE CINEMA DAYS with BNP Paribas Fortis, van woensdag 22 september tot en met zaterdag 25 september. Tijdens deze 4 dagen kost een filmticket in alle deelnemende bioscopen amper 6 euro. En dat gunsttarief geldt voor élke bezoeker, of die klant is van BNP Paribas Fortis of niet.

Speciaal voor de WE LOVE CINEMA DAYS with BNP Paribas Fortis gaan er tijdens deze vierdaagse ook een heel aantal films in exclusieve avant-première.

Een overzicht van de deelnemende bioscopen kan je terugvinden op de website : www.welovecinemadays.be.

Volg de WE LOVE CINEMA DAYS ook op Instagram en Facebook.

WE LOVE CINEMA DAYS wordt georganiseerd door Brightfish, in samenwerking met BNP PARIBAS FORTIS.

De avant-premières worden bekendgemaakt op 1 september. De WE LOVE CINEMA DAYS vinden plaats van woensdag 22 tot en met zaterdag 25 september.

Bekijk ook

Bekijk de trailer van Dealer!

Deze week werd de trailer gelost van Dealer, de film zal vanaf 10 november te …